Αχαϊα: Ξέχασαν ασθενή και την άφησαν νηστική για 3 μέρες! Δες το βίντεο!

Αχαϊα: Ξέχασαν ασθενή και την άφησαν νηστική για 3 μέρες! Δες το βίντεο! | tlife.gr

Η ηλικιωμένη γυναίκα έμεινε νηστική για 3 ολόκληρες μέρες. Όλα αυτά στο νοσοκομείο του Ρίου, σύμφωνα με καταγγελία της κόρης της.

Η άτυχη ασθενής νοσηλεύεται στην παθολογική κλινική αλλά όπως καταγγέλθηκε δεν υπήρχε εξειδικευμένος γιατρός το τριήμερο της αποκριάς για να καθορίσει τη σίτιση της γυναίκας με ορό…

Δες το βίντεο από το Patra TV:

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με το thebest.gr, χωρίς φάρμακα παραμένουν οι καρκινοπαθείς της Δυτικής Ελλάδας, οι οποίοι κάνουν τη θεραπεία τους στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, εξ’ αιτίας του συνεχιζόμενου εμπάργκο της προμηθεύτριας εταιρείας. Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης είναι οι ίδιοι οι ασθενείς να πληρώνουν τα φάρμακά τους που κοστίζουν 1.000 ευρώ!

Το θέμα επαναφέρει στη δημοσιότητα η εφημερίδα της Πάτρας «Πελοπόννησος» στην οποία φιλοξενούνται δηλώσεις του διοικητή του νοσηλευτικού ιδρύματος Απ. Λέτσιου, σύμφωνα με τις οποίες εντός των ημερών, θα καταβληθεί μέρους του χρέους προς την φαρμακευτική εταιρεία. Ωστόσο, μέχρι να γίνει αυτό οι καρκινοπαθείς για να μην χάσουν τη θεραπεία τους, με ότι αυτό συνεπάγεται για την εύθραυστη υγεία τους, υποβάλλονται σε έναν Γολγοθά για να βρουν τα φάρμακά τους.

READ more