Αχιλλέας: Ο γιος της Μαρί Σαντάλ και του Παύλου είναι ερωτευμένος – Φωτογραφίες με τη σύντροφό του

Δύσκολες ήταν οι τελευταίες ημέρες για τα μέλη της τέως βασιλικής οικογένειας της Ελλάδας, μετά τον θάνατο του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου, ο οποίος έφυγε από την ζωή την Τρίτη 10/1, μετά νοσηλεία σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.

Με αφορμή το δυσάρεστο γεγονός, τα υπόλοιπα μέλη της τέως βασιλικής οικογένειας ήρθαν ξανά στο προσκήνιο και έτσι ο κόσμος είχε την ευκαιρία να μάθει περισσότερα πράγματα για τη ζωή και την καθημερινότητά τους.

Ανάμεσα σε αυτούς, βρίσκονται και τα παιδιά του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, τα οποία διατηρούν τους δικούς τους λογαριασμούς στα social media, φροντίζοντας όμως να είναι ιδιαίτερα διακριτικοί όσον αφορά στην προσωπική τους ζωή.

Με εξαίρεση τη Μαρία Ολυμπία, που ο δεσμός της με τον Πέρεγκριν Πίρσον έχει γίνει γνωστός μέσα από τις κοινές τους εξορμήσεις στην Ελλάδα, πλέον και ο αδελφός της, Αχιλλέας Ανδρέας μας συστήνει την αγαπημένη του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ειδικότερα, ο γιος του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ κοινοποίησε στο προφίλ του, μια φωτογραφία με την σύντροφό του, με αφορμή την επέτειό τους για τα δύο χρόνια.

«Δύο χρόνια διασκέδασης και γέλιου», έγραψε στην φωτογραφία του ο Αχιλλέας – Ανδρέας.

Ο Αχιλλέας – Ανδρέας, που είναι το τρίτο παιδί της οικογένειας έχει ποστάρει και στο παρελθόν κάποιες φωτογραφίες με την αγαπημένη του, χωρίς ωστόσο, να αποκαλύπτει το όνομά της.

Οι αναρτήσεις του Αχιλλέα Ανδρέας με την σύντροφό του

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Achileas of Greece (@achi_of_greece)

Φωτογραφίες: Instagram

Read More

And More