Αυτό είναι το μήνυμα που έστειλε ο Νίκος Ευαγγελάτος στους τηλεθεατές, στη πρεμιέρα του “Live News”!

Ημέρα πρεμιέρας η σημερινή για τον Νίκο Ευαγγελάτο, μιας και το “Live News” επέστρεψε και πάλι στην απογευματινή ζώνη του Epsilon.

Σαν να μην πέρασε μια μέρα, ο γνωστός δημοσιογράφος βρίσκεται ξανά στο τηλεοπτικό του πόστο, πανέτοιμος να προσφέρει στο κόσμο μαζί με την έμπειρη ομάδα του, έγκυρη, έγκαιρη και ψύχραιμη ενημέρωση.

Και επειδή πρεμιέρα χωρίς άγχος κι ένα παραπάνω καρδιοχτύπι δεν γίνεται, εννοείται πως ο γνωστός δημοσιογράφος είχε την… αμηχανία της πρεμιέρας, την οποία ,όμως, ξεπέρασε μέσα σε λίγα λεπτά και με τον γνωστό, μάχημο τρόπο του, ξεκίνησε να μας ξεδιπλώνει την επικαιρότητα της ημέρας.

Φυσικά, σε αυτή τη πρώτη εκπομπή της σεζόν 2017-2018 που μόλις ξεκινά, είχε να στείλει και το δικό του ξεχωριστό μήνυμα στους τηλεθεατές. Τι ακριβώς είπε;

“…Θα ξεκινήσουμε λέγοντας ότι ευχαριστούμε πολύ και φέτος, εδώ τουλάχιστον στην αρχή, είστε μαζί μας. Η δική μας προσπάθεια μία… Ιδια όλων όσοι εργαζόμαστε για αυτή την ενημερωτική εκπομπή, να σας δώσομε ό,τι μπορούμε περισσότερο από την επικαιρότητα, κάνοντας τη δουλειά μας με την ισορροπία που επιβάλλεται και που μας αρέσει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Ευαγγελάτος στην πρεμιέρα του “Live News”, το οποίο να σου ξανά πω λατρεμένη, ότι θα βγαίνει στον αέρα κάθε μέρα από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή στις 6.30 το απόγευμα.

Read More

And More