Αυτοί είναι οι νικητές του Super Διαγωνισμού για το διήμερο στη Σαντορίνη

Η κλήρωσε έγινε και οι νικητές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ενα από τα πιο όμορφα νησιά της Ελλάδας, τη Σαντορίνη διαμένοντας σε ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο.

Οι νικητές είναι:

Θρασύβουλος Θεοδωρόπουλος
Βέρα Μιστράκη
Μαρία Ναταλί Τomai

Οι νικητές μπορούν να επικοινωνήσουν με το Hotel 9 Muses για να κλείσουν την διήμερη διαμονή τους εκεί, καλώντας στα τηλέφωνα που θα βρουν παρακάτω.

Στον Περίβολο της μαγευτικής Σαντορίνης, 150 μέτρα από την παραλία οι 9 MUSES εκπροσωπούν την άνεση και την εκλεπτισμένη αισθητική. Τρεις διαφορετικές πισίνες φλερτάρουν με τις διαθέσεις σου. Γυμναστήριο, σάουνα, γήπεδο τένις, εστιατόριο, μπαρ κι οτιδήποτε προϋποθέτει μια ονειρεμένη απόδραση συνθέτουν τα 5 αστέρια του ξενοδοχείου.

Πολυτέλεια. Κομψότητα. Άνεση. Άριστος σχεδιασμός, εντυπωσιακό περιβάλλον. Η σύγχρονη αισθητική συναντά την παραδοσιακή αρχιτεκτονική και οι υπερσύγχρονες παροχές και υπηρεσίες ενσωματώνονται ιδανικά στο ιδιόμορφο φυσικό τοπίο του νησιού.

Ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει από σήμερα, ενώ μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή μέχρι και την Τετάρτη στις 15.00! Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν Τετάρτη στις 18.00

Το TLIFE και το Luxury Resort 9 MUSES στην Σαντορίνη σε προσκαλούν να απολαύσεις για δύο μέρες ένα όνειρο…

Στοιχεία επικοινωνίας:
9 Muses Santorini
Santorini, Perivolos, 84700, Greece
Tel: +30 22860 81781
Fax: +30 22860 81790

Read More

And More