Αυτοί που περπατούν στα σύννεφα: Οι celebrities στην πρεμιέρα της παράστασης – Φωτογραφίες

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 5 Νοεμβρίου η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Αυτοί που περπατούν στα σύννεφα» στο θέατρο Olvio.

Η αναζήτηση του προορισμού στον έρωτα και στη σκληρή πραγματικότητα της Ιστορίας, μέσα από το πρόσωπο του Άγγλου ποιητή Ρ. Μπρουκ, ο οποίος πολέμησε στον Α’ Π.Π. και ζήτησε να ταφεί στη Σκύρο.

Η παράσταση κάνει ένα ταξίδι από την Σκύρο στην Αγγλία και από την Αγγλία στην Ικαρία και τον Πειραιά. Ένα ταξίδι από τον πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο στο σήμερα. Ένα ταξίδι στις αγωνίες και στους φόβους των ανθρώπων. Άλλοτε παράλογοι ή παράλογα λογικοί, άλλοτε εμπαθείς ή συμπαθείς, άλλοτε ειλικρινείς και σπαρακτικοί.

Οι Έλληνες celebrities βρέθηκαν στο θέατρο για να τιμήσουν με την παρουσία τους ηθοποιούς, ενώ στο τέλος της παράστασης βρέθηκαν και στα παρασκήνια για να τους συγχαρούν.

Ο φωτογραφικός φακός μεταξύ άλλων απαθανάτισε τους: Σπύρο Μπιμπίλα, Τάσο Σωτηράκη, Δώρα Αναγνωστοπούλου, Θεοδώρα Σιάρκου, Αγγελική Λάμπρη, Χρύσπα, Ευτυχία Μητρίτσα, Ορφέα Παπαδόπουλο κ.α.

Φωτογραφίες: NDP

 

Read More

And More