Baby boom 2014: Τα μωρά της χρονιάς!

Κάποιοι έγιναν γονείς για πρώτη φορά, άλλοι για δεύτερη κι άλλοι για τρίτη. Όσες φορές όμως κι αν έχουν περάσει την πύλη των μαιευτηρίων η συγκίνηση που κατακλύζει τους γονείς είναι ίδια. Για τους παρακάτω γονείς ο παρονομαστής είναι κοινός. Είναι όλοι εκπρόσωποι της showbiz και τα μωρά τους ήρθαν στον κόσμο το 2014.

Στις αρχές της περασμένης άνοιξης απέκτησε το δεύτερο παιδί τού από τη σύζυγό του Τζένη Βουτσινού ο Χρήστος Δάντης.

/

Ο τραγουδιστής έγινε πρώτη φορά πατέρας κατά τη διάρκεια του προηγούμενου γάμου του με την σύναδελφό του Κατερίνα Τοπάζη, ενώ το 2011 είχε αποκτήσει και την πρώτη του κόρη από την τωρινή του σύζυγό.

“Καλωσήρθες στον κόσμο μικρούλη. Να σε χαιρόμαστε” έγραψε ο Χρήστος Δάντης στο Instagram αναρτώντας την πρώτη φωτογραφία του νέου μέλους της οικογένειας στο διαδίκτυο τον Μάρτιο του 2014.

Τον Απρίλιο ήταν η σειρά του Γεράσιμου Γεννατά να γίνει για πρώτη φορά πατέρας. Ο ηθοποιός που το ευρύ κοινό αγάπησε μέσα από τη σειρά Είσαι το ταίρι μου του Mega, διατηρεί την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Την είδηση της απόκτησης του γιου του με τη σύντροφό του Βάσω Τσακίρη ανακοίνωσε μέσω Twitter ο καλός του φίλος Κρατερός Κατσούλης.

/

Δες όσα είπε ο ίδιος στο Tlife για τη γέννηση του γιου του εδώ.

Με φυσιολογικό τοκετό έφερε στον κόσμο την κορούλα της η Θέλξη στις 9 Μαΐου του 2014. Η τραγουδίστρια και ο σύντροφός της Παύλος Γιαβής 5 μήνες μετά, τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς παντρεύτηκαν και βάφτισαν την μικρή τους κόρη Νεφέλη, σε μια λιτή τελετή στο Σούνιο. Το Tlife ήταν εκεί!

/

Τον γιο τους Δημήτρη υποδέχτηκαν λίγες ημέρες αργότερα, στις 12 Μαΐου η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας. Ο δεύτερος γιος των παρουσιαστών του Πρωινού του Ant1 -είχαν αποκτήσει ήδη τον γιο τους Γιάννη 3 χρόνια νωρίτερα- ήρθε στον κόσμο με φυσιολογικό τοκετό, ενώ ο διάσημος μπαμπάς του ήταν κοντά στη Φαίη Σκορδά σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας.

Στις 6 Ιουνίου απέκτησαν τον γιο τους Αλκαίο η Ευγενία Μανωλίδου και ο Άδωνις Γεωργιάδης. Το ζευγάρι έχει έναν ακόμα γιο μαζί, τον Περσέα, ενώ η μαέστρος έχει δύο ακόμα μεγαλύτερα παιδιά από τον προηγούμενο γάμο της, τον Αλέξανδρο και τη Θεοδώρα.

Λίγους μήνες μετά η ευτυχισμένη μητέρα μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία του μωρού της μέσω Instagram.

13 μήνες αφού κράτησαν στην αγκαλιά τους την πρώτη τους κόρη Νάγια, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός απέκτησαν και το δεύτερο κοριτσάκι τους, τη μικρή Μαίρη. Η Μαίρη γεννήθηκε με καισαρική τομή το απόγευμα της Τετάρτης 11 Ιουνίου.

Δες εδώ όλα όσα είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξη της στο Tlife η παρουσιάστρια λίγο πριν γίνει μανούλα για δεύτερη φορά!

Την ίδια ημέρα έγινε πατέρας για δεύτερη φορά και ο Γιάννης Στάνκογλου. Ο ηθοποιός είχε αποκτήσει ήδη με τη σύζυγό του Αλίκη Δανέζη – Κνούτσεν την 5χρονη κόρη τους Φοίβη. Αυτή τη φορά ο καρπός του έρωτας του ήταν ένα υγιέστατο αγοράκι. Την χαρμόσυνη είδηση είχε επιβεβαιώσει ο χαρούμενος πατέρας στο περιοδικό ΟΚ!

Στις 8 Ιουλίου, μετά από έναν χρόνο σχέσης, απέκτησαν το πρώτο τους παιδι η Αγγελική Ηλιάδη και ο Σάββας Γκέντσογλου. Το ευτυχισμένο ζευγάρι από το μαιευτήριο ήδη άρχισε να δημοσιεύει τις πρώτες του στιγμές με τον μικρό Βασίλη – όπως θα ονομαστεί το παιδί- στα social media. Δες εδώ πως είχε ευχαριστήσει η Αγγελική Ηλιάδη τον κόσμο για τις ευχές του μέσω Twitter.

Ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός και η σύζυγός του Ανθή Ανδροτσάκη έγιναν και επίσημα πολύτεκνοι στα τέλη Αυγούστου του 2014. Το ζευγάρι είχε αποκτήσει ήδη δύο παιδιά, την Αρυάνα και τον Κωνσταντίνο και ο Βενιαμίν της οικογένειας, ο μικρός τους γιος ολοκλήρωσε την οικογενειακή τους ευτυχία.

Την εγκυμοσύνη είχε αποκαλύψει η ίδια η μέλουσα μητέρα μέσω του λογαριασμού της στο Facebook. Δες παρακάτω το video από την κλινική Ρέα, όπου γεννήθηκε ο γιος τους.

Ο Νίκος Ψαρράς έγινε πατέρας για πρώτη φορά το φετινό Φθινόπωρο.Ο ηθοποιός παντρεύτηκε τη σύντροφό του Ελένη Καρακούλη τον Ιούνιο του 2013 και έναν χρόνο και κάτι αργότερα οι δυο τους κράτησαν για πρώτη φορά στην αγκαλιά τους τον μικρό τους γιο.

“Καλημέρα! Το πιο υπέροχο ξύπνημα της ζωής μας!’ έγραφε στο Instagram η παρουσιάστρια Βάσω Κολλιδά στις 2 Νοεμβρίου, αναρτώντας την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου γιου της στα social media. Η παρουσιάστρια είχε νωρίτερα παντρευτεί με πολιτικό γάμο με τον σύντροφό της και πατέρα του γιου της Γιάννη Εμμανουηλίδη.

Η ίδια μάλιστα έχει επιμεληθεί εξολοκλήρου την διακόσμηση του παιδικού δωματίου του μπέμπη, μια διαδικασία που έβρισκε απολαυστική όσο περίμενε την άφιξη του πελαργού.

Στην μακρινή Αυστράλια έγιναν γονείς για δεύτερη φορά η Κέλλυ Κελεκίδου και ο Νίκος Κουρκούλης. Το ζευγάρι που έχει ήδη αποκτήσει έναν γιο, στις 15 Νοεμβρίου κράτησε στην αγκαλιά του το μικρό κοριτσάκι του, όπως αποκάλυψε μέσω Twitter ο κουμπάρος τους Μάκης Πουνέντης.

Μιλώντας στη Real για τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της η τραγουδίστρια δήλωσε: “Ήρθε στον κόσμο το κοριτσάκι μας και μας γέμισε χαρά… Δεν υπάρχει στη γη άλλο πλάσμα που να ζυγίζει 3 κιλά και 100 γραμμάρια και να σου δίνει τέτοια συνεχόμενη χαρά και ευτυχία. Ξαναζούμε μοναδικά συναισθήματα για δεύτερη φορά. Μεταδίδουμε τη χαρά μας σε όλους τους φίλους και γνωστούς που ρωτούν και ενδιαφέρονται για εμάς και ευχόμαστε να μπορεί όλος ο κόσμος να ζει τέτοιες μοναδικές στιγμές”.

Στις 28 Νοεμβρίου αποχωρίστηκε το “κοιλουμπίνι” της η Σύλβια Δελικούρα για να υποδεχτεί τον γιο που απέκτησε με τον σύντροφό της Δημήτρη Λιόση. Το TLIFE συνάντησε το ευτυχισμένο ζευγάρι με τον γιο του κατά την έξοδο του από το μαιευτήριο.

Ο πάλαι ποτέ συμπρωταγωνιστης της Σύλβιας Δελικούρα στην σειρά “Θα βρεις τον δάσκαλο σου”, Μάριος Αθανασίου, ακολούθησε το παράδειγμα της κι έγινε για δεύτερη φορά πατέρας λίγο πριν ξεκινήσει ο τελευταίος μήνας του χρόνου. Ο Μάριος Αθανασίου έχει ένα ακόμα παιδί, τον 9χρονο Αλέξανδρο, καρπό της σχέσης του με τη Μαρία Σολωμού. Με τη νυν σύντροφό του Μάρθα Αλεξοπούλου απέκτησαν ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου, γεννήθηκε ο γιος της Εύας Λάσκαρη και του DJ Ντινου Τσιώρη. Ο μικρός Πάνος ήρθε στον κόσμο με τη μέθοδο της καισαρικής τομής καθώς είχε μπλεχτεί με τον ομφάλιο λώρο. Η Εύα Λάσκαρη μίλησε στο Tlife για τα συναισθήματα της μετά τη γέννηση του γιου της.

Τελος λίγο πριν την εκπνοή του 2014 και πρόωρα, γέννησε και η Μυρτώ Κάζη το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι! Η παρουσιάστρια που συμμετέχει στην ομάδα του Join Us, πήρε το καλύτερο δώρο για τα Χριστούγεννα, λόγο μετά τον γάμο της με τον Τάσο Μπίθα.

Και στον λαμπερό κόσμο του Hollywood ο πελαργός έφερε φέτος τα δώρα του! Τον Φεβρουάριο η Gwen Stefani και ο σύζυγός της Gavin Rossdale υποδέχτηκαν το τρίτο τους παιδί. Το ζευγάρι που έχει αποκτήσει ήδη δύο ακόμα αγοράκια, ονόμασε τον μικρότερο γιο του Apollo Bowie Flynn.

Τον ίδιο μήνα έγιναν γονείς για δεύτερη φορά και μάλιστα αποκτώντας ξανά αγόρι η Megan Fox και ο Brian Austin Green. Το ζευγάρι έχει ήδη έναν γιο τον Noah.

Τον Απρίλιο έγινε μαμά ξανά η Drew Barrymore. Η ηθοποιός απέκτησε ένα ακόμα κοριτσάκι με τον σύζυγό της Will Kopelman. Και το όνομα αυτής Frankie.

Η Christina Aguilera και ο σύντροφός της Mathew Rutler έφεραν στον κόσμο την κόρη τους τον περασμένο Αύγουστο. Η τραγουδίστρια έχει ήδη έναν γιο τον Max από προηγούμενο γάμο της.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί οι αρραββωνιασμένοι Mila Kunis και Ashton Kutcher. Για την κόρη τους επέλλεξαν το όνομα Wyatt όπως αποκάλυψε μέσω των social media ο ευτυχισμένος πατέρας.

Τον ίδιο μήνα απέκτησαν την μικρή Esmeralda – Amanda ο Ryan Gosling και η Eva Mendes. Η διάσημη μαμά της, δίνοντας την πρώτη της συνέντευξη από τη γέννηση της κόρης τους, δήλωσε “εξαντλημένη”.

Ο Σεπτέμβριος ήταν ο μήνας των γεννήσεων για τους σταρ του κινηματογράφου. Στις αρχές του μήνα έγινε μαμά και η Scarlett Johannson. Η ηθοποιός και ο αρραββωνιαστικός της Romain Dauriac αποφάσισαν να δώσουν στην κόρη τους το όνομα Rose.

Να τους ζήσουν!

Read More

And More