Bafta 2020: Η λαμπερή είσοδος του πριγκιπικού ζεύγους, στο κόκκινο χαλί των βραβείων! [pics,video]

O πρίγκιπας William και η Kate Middleton ήταν οι απόλυτοι πρωταγωνιστές στο κόκκινο χαλί των Bafta 2020, που πραγματοποιήθηκαν στο Royal Albert Hall του Λονδίνου, το βράδυ της Κυριακής, με τον Graham Norton σε ρόλο οικοδεσπότη.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ έφτασαν, όπως κάθε χρόνο, μαζί στον χώρο της 73ης απονομής των βραβείων της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου και η είσοδός τους στην αίθουσα σήμανε την έναρξη της λαμπερής βραδιάς.

Φορώντας μία εντυπωσιακή λευκή μάξι τουαλέτα, η οποία είχε χρυσούς ιβίσκους και σχεδιάστηκε από τον οίκο Alexander McQueen, ένα σετ σκουλαρίκια και μενταγιόν του γαλλικού οίκου Van Cleef & Arpels, μαζί με ένα χρυσό clutch της Βρετανίδας σχεδιάστριας Άνια Χίντμαρχ και χρυσαφί γόβες του Τζίμι Τσου, η Κέιτ Μίντλετον έκανε τα φλας να αστράψουν πάνω της.

Εντύπωση προκάλεσε, ωστόσο, το γεγονός ότι με την συγκεκριμένη τουαλέτα η Κέιτ Μίντλετον είχε εμφανιστεί ξανά το 2012. Αυτό συνέβη καθώς οι διοργανωτές είχαν ζητήσει από τους celebrities να βάλουν ένα φόρεμα που είχαν ξαναφορέσει στο παρελθόν, καθώς ήθελαν μία vintage εκδήλωση.

Όσο για τον πρίγκιπα William, που είναι επί δέκα χρόνια πρόεδρος του θεσμού, εμφανίστηκε με ένα σμόκιν και έδειχνε άκρως γοητευτικός.

Δες τις φωτογραφίες και τα βίντεο που ακολουθούν:

Φωτογραφία: Splash

Η είσοδος του βασιλικού ζευγαριού στο κόκκινο χαλί των βραβείων ήταν άκρως λαμπερή κι εντυπωσιακή!

Read More

And More