Δ. Ματσούκα-Φ. Βαλλάτος: Τρυφερές αγκαλιές μέσα στην πισίνα!

Δ. Ματσούκα-Φ. Βαλλάτος: Τρυφερές αγκαλιές μέσα στην πισίνα! | tlife.gr
Μπορεί η Δήμητρα Ματσούκα πριν λίγο καιρό να είχε πάθει τριπλό κάταγμα στο πόδι της και να έμεινε μια εβδομάδα στο νοσοκομείο, αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να κάνει το πρώτο της μπάνιο! Έτσι λοιπόν την προηγούμενη Κυριακή βρέθηκε στην πισίνα του ξενοδοχείου Hilton μαζί με τον αγαπημένο της Φώτη Βαλλάτο και απόλαυσαν το μπάνιο τους…

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Real life” το προσωπικό του ξενοδοχείου τακτοποίησε το ζευγάρι σε ξαπλώστρες κοντά στην πισίνα ώστε να τους διευκολύνεται η πρόσβαση στο νερό. Όταν η όμορφη ηθοποιός αποφάσισε να κάνει μια βουτιά στην πισίνα χρειάστηκε την βοήθεια του αγαπημένου της. Βούτηξε με προσοχή και άρχισε να κάνει κάποιες ορθοπεδικές ασκήσεις απαραίτητες για την αποκατάσταση του τραυματισμένου της ποδιού.

Το ζευγάρι ήταν αρκετά διαχυτικό και δεν σταμάτησε λεπτό να πειράζει τρυφερά ο ένας τον άλλον αφου αδιαφορούσαν για τα αδιάκριτα βλέμματα. Γέλασαν, διασκέδασαν, ήπιαν τον καφέ τους, δροσίστηκαν και άφησαν τις ώρες να κυλήσουν ευχάριστα όπως ακριβώς κυλούν και οι τελευταίοι 8 μήνες που είναι μαζί!

READ more