Δέσποινα Βανδή: “Λιώνει” στη γυμναστική και εμείς μένουμε άφωνοι από το άψογο κορμί της! [vids]

Η Δέσποινα Βανδή μένει σπίτι και κρατάει ζωντανή την επαφή με τους θαυμαστές της, μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η αγαπημένη τραγουδίστρια δεν το κουνάει από το σπίτι και έχει άπλετο χρόνο να κάνει όλα αυτά που αγαπάει, όπως το να κάνει γυμναστική και φυσικά να… μαγειρεύει! Με τα γυρίσματα του Just the 2 Of Us να έχουν ανασταλεί, η Δέσποινα αφιερώνει επι χρόνο στον εαυτό της! Ωστόσο, επειδή συνεχώς φτιάχνει λαχταριστά φαγητά για εκείνη και την οικογένειά της, έχει αρχίσει να ανησυχεί ότι θα… παχύνει!

Γι’ αυτό καθημερινά η τραγουδίστρια και κριτής δεν χάνει τις προπονήσεις της! Η Δέσποινα Βανδή, το απόγευμα της Τρίτης, μοιράστηκε τις ασκήσεις που κάνει στο σπίτι της και εντυπωσίασε με το άψογο κορμί που διαθέτει. Η γνωστή τραγουδίστρια κάνει κοιλιακούς και χορεύει ασταμάτητα, με σκοπό να παραμείνει στα κιλά της!

“Και για να μην ξανασυστηθούμε Βίκυ Σταυροπούλου και Μαρία Μπακοδήμου, όταν ξαναρχίσουν τα γυρίσματα του @j2us_gr βάλτε μουσική δυνατά και γυμναστείτε κορίτσια! Πόσες θερμίδες να κάψεις από τον καναπέ στην κουζίνα κι από την κουζίνα στον καναπέ!” έγραψε στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/B91qJFqpWVR/

Ο ξέφρενος χορός της

Read More

And More