Διάσημες παρουσίες στη συναυλία της Lara Fabian στην Αθήνα! [pics]

Η Lara Fabian, η απόλυτη ντίβα του σύγχρονου τραγουδιού, ήρθε στην Αθήνα, στο Κλειστό Γήπεδο ΤAEKWO DO στο Παλαιό Φάληρο, στα πλαίσια του Camouflage World Tour 2018. Με την ευκαιρία του νέου της άλμπουμ, η σπουδαία ερμηνεύτρια ξεκινά την περιοδεία της, η οποία θα περιέχει μια πρωτοποριακή οπτικοακουστική εμπειρία, με την εκρηκτική Lara να ερμηνεύει επί σκηνής τραγούδια από τη νέα της δισκογραφική δουλειά άλλα και τραγούδια «σταθμούς» της πολυετούς καριέρας της, που αγαπήσαμε, τραγουδήσαμε και θα απολαύσουμε μαζί της.

Ένας από τους σταθμούς της η Ελλάδα και η Αθήνα, όπου χιλιάδες κόσμος έδωσε το παρών για να απολαύσει την σπουδαία τραγουδίστρια από κοντά. Ανάμεσα τους παρευρέθηκαν και αρκετοί εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz και θαυμαστές της Lara Fabian, όπως η Έλλη Κοκκίνου, η Κατερίνα Λέχου, η Νάντια Μπουλέ, η Γιώτα Νέγκα, η Φωτεινή Δάρρα κ.α.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Φωτεινή Δάρρα

Ζωή Παπαδοπούλου – Θοδωρής Πλεμμένος

Μάρα Δαρμουσλή – Μαρκέλλα Σαράιχα

Κατερίνα Λέχου

Εύη Φραγκάκη

Έλλη Στάη – Ιλεάνα Μακρή

Νάντια Μπουλέ

Τριάντα χρόνια και κάτι επιτυχημένης μουσικής πορείας στις μεγάλες σκηνές του κόσμου, 12 albums με εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως και πολυάριθμους θαυμαστές που την ακολουθούν πιστά, η Lara Fabian , έκανε ακόμη μια δυναμική εμφάνιση με το 13ο album της, “Camouflage”, δέκα χρόνια μετά από το προηγούμενο άλμπουμ με αγγλικούς στίχους.

Γιώτα Νέγκα

Δούκας Χατζηδούκας

Η ίδια δηλώνει για την περιοδεία της: «Θα είναι ένα show όπου θα χορέψουμε, θα κλάψουμε, θα πάρουμε και θα δώσουμε αγάπη και θα γίνουμε ένα για όσο διαρκεί…».

Έλλη Κοκκίνου

Γεννημένη στο Βέλγιο, από Φλαμανδό πατέρα και Σισιλιάνα μητέρα αυτή η ξεχωριστή όσο και ενδιαφέρουσα ερμηνεύτρια συνδυάζει την φωνή με την άψογη σκηνική παρουσία, την συγκινητική ερμηνεία με την θεατρικότητα και την ικανότητά να τραγουδά σε επτά γλώσσες γαλλικά, αγγλικά, ισπανικά, ιταλικά, φλαμανδικά, γερμανικά, ρωσικά, φθάνοντας τις πωλήσεις των δίσκων της στα 32 εκατομμύρια ενώ τα βραβεία και οι παγκόσμιες διακρίσεις είναι αναρίθμητες.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More