Διάσημη Ελληνίδα ηθοποιός μας “τρέλανε” με το… αποκαλυπτικό σκίσιμο στο φόρεμά της!

Άκρως αποκαλυπτική και σέξι στην πρεμιέρα της η διάσημη Ελληνίδα ηθοποιός. Η εμφάνισή της στην προβολή της ταινίας “The Bachelor”, όπου και πρωταγωνιστεί είχε άρωμα Χόλιγουντ, με το αποκαλυπτικό σκίσιμο στην κόκκινη τουαλέτα της να προκαλεί πανικό.

Ο λόγος για την Κατερίνα Γερονικολού που ακολούθησε το παράδειγμα της Angelina Jolie και εμφανίστηκε με την πιο grande εμφάνιση ever στο red carpet και τράβηξε πάνω της τα φωτογραφικά φλας… Όσο για την Κατερίνα; Αναλαμβάνει το ρόλο της νύφης στην ταινία και φέρνει… τα πάνω κάτω!

Λίγα λόγια για την υπόθεση του έργου:

Ένα party “από τα παλιά” μπορεί να επηρεάσει την ροή ενός επερχόμενου γάμου; Μπορεί! Θα το αφήσουν όμως οι άμεσοι εμπλεκόμενοι να συμβεί; The Bachelor”: Η κωμωδία της χρονιάς ανοίγει τον τελευταίο μήνα της χρονιάς. Όλα είναι συμβολικά…

Ένα “λάθος” της νύφης, φέρνει ξανά μαζί τέσσερις φίλους της καταστροφής και έναν εκρηκτικό πεθερό! Πέντε άντρες ανεβαίνουν στη Θεσσαλονίκη να τα γκρεμίσουν όλα. Ένας πεθερός μπαίνει σε μια νεκροφόρα με σκοπό να σκοτώσει έναν έρωτα. Μια παλιά ερωμένη χορεύει ταγκό με τις αναμνήσεις της. Ένας γάμος που ματαιώνεται και μια σχέση που ξεκινάει με το πέπλο της νύφης ν’ ανεμίζει στον αέρα της ανεξαρτησίας.



Read More

And More