Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Έρχονται μηνύσεις η μια μετά την άλλη, ξεφτίλες»

Έξω φρενών έγινε η Δήμητρα Αλεξανδράκη σήμερα το πρωί μετά τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει κάνει απόπειρα αυτοκτονίας αλλά και το ρεπορτάζ στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι¨ το οποίο μετάδιδε την ίδια είδηση. Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, αφού αρχικά μίλησε στην εκπομπή διαψεύδοντας την οποιαδήποτε εμπλοκή της με το συγκεκριμένο θέμα, απαίτησε να αλλάξει ο τίτλος που είχε μπει. (δες εδώ την τηλεφωνική παρέμβαση της Δήμητρας Αλεξανδράκη)

Ωστόσο, η είδηση είχε προλάβει ήδη να φτάσει στα αυτιά των συγγενών της που ταράχτηκαν. Αυτό έκανε την Δήμητρα Αλεξανδράκη να εκνευριστεί ακόμα περισσότερο και μέσα από ένα Insta story που έκανε ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να κινηθεί νομικά. (Δες εδώ όσα είπε η Σίσσυ Χρηστίδου μετά την παρέμβαση της Δήμητρας Αλεξανδράκη)

«Με έχετε γεμίσει με τόσα νεύρα. Με παίρνουν οι συγγενείς μου και κλαίνε όλοι. Ετοιμαστείτε, έρχονται όλες οι μηνύσεις η μια μετά την άλλη. Δε θα σας αφήσω σε χλωρό κλαρί. Ξεφτίλες! Δε σέβεστε τίποτα. Για τα κλικς, ξεφτίλες» ήταν τα λόγια της Δήμητρας Αλεξανδράκη.

Read More

And More