Δήμητρα Αλεξανδράκη: Στηρίζει την κολλητή της Ιωάννα Τούνη μετά τις αντιδράσεις για τη δήλωσή της με τα 800 ευρώ (video)

Σάλος έχει προκληθεί από το πρωί του Σαββάτου με τη δήλωση της Ιωάννας Τούνη στη Σάσα Σταμάτη και την εφημερίδα On Time για τα 800 ευρώ. Συγκεκριμένα, το μοντέλο ανέφερε στη δημοσιογράφο: “Όλα πάνε κατά διαόλου. Η Θεσσαλονίκη περνάει πολύ δύσκολα, η οικονομία πάει χάλια. Η οικονομία κλαίει. Έχω φίλους που έχουν εστίαση, εγώ έχω ρούχα, όλα πηγαίνουν κατά διαόλου. Τα 800 ευρώ είναι αστεία για τις επιχειρήσεις. Οι τεμπέληδες χαίρονται προφανώς τώρα που τα παίρνουν”.

Η εν λόγω δήλωση «άναψε φωτιές» στα social media, και μέσα σε λίγη ώρα χρήστες του twitter έφεραν το όνομα της ξανθιάς καλλονής στα πρώτα trends.

Την επόμενη ημέρα, η Ιωάννα Τούνη θέλησε να τοποθετηθεί επί του θέματος, τόσο με γραπτή δήλωση στα stories του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagramόσο και με βίντεο στο οποίο, μεταξύ άλλων, ανέφερε: “Δεν αποκάλεσα ποτέ τεμπέληδες τους ανθρώπους που εργάζονται, οι οποίοι τέθηκαν σε αναστολή υποχρεωτικά από το κράτος και παίρνουν αναγκαστικά το επίδομα των 800 ευρώ. Υπάρχει όμως και μια τεράστια μερίδα ανθρώπων, οι οποίοι όχι απλά βολεύονται αλλά χαίρονται και με όλη αυτή την τραγική κατάσταση. Και κάθονται σπίτι και πληρώνονται και εύχονται να κρατήσει κι άλλους μήνες η καραντίνα. Βέβαια αυτό που δεν καταλαβαίνουν ακόμα είναι ότι σε δύο, τρεις, πέντε μήνες θέλουν επιτέλους να γυρίσουν στη δουλειά τους, μπορεί η επιχείρηση που δούλευαν να έχει χρεωκοπήσει και να μην υπάρχει πια… Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, δεν θα χαρακτήριζα ποτέ τεμπέλη έναν άνθρωπο, ο οποίος έχει τεθεί αναγκαστικά σε αναστολή και θέλει να πάει στη δουλειά του και δεν μπορεί. Υπάρχει η μερίδα των ανθρώπων που θέλουν να κάθονται και να πληρώνονται…” .

Σήμερα η Ιωάννα Τούνη και η δήλωση της έχει βρεθεί στο επίκεντρο των τηλεοπτικών εκπομπών. Στο Πρωινό με τη Φαίη Σκορδά, μάλιστα, προβλήθηκε και το ηχητικό απόσπασμα της επίμαχης δήλωσης στη Σάσα Σταμάτη. (Άκουσε εδώ το ηχητικό με την επίμαχη δήλωση της Ιωάννας Τούνη)

Θέση ωστόσο για το συγκεκριμένο θέμα πήρε και η κολλητή της Ιωάννας Τούνη, Δήμητρα Αλεξανδράκη η οποία ξέσπασε μέσω ενός βίντεο που έβαλε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

“Μόλις άνοιξα τα μάτια μου και συνειδητοποιώ για ακόμη μια φορά πόσο σκατόκοσμος είναι αυτός που ζούμε. Ρε είστε τόσο τίποτα; Nα επιτίθεστε σε μια γυναίκα που παλεύει, κάνει τη δουλειά της, δε σας ενοχλεί, δε σας έχει ενοχλήσει ποτέ. Αντίθετα εσείς είστε αυτοί που την ενοχλείτε. Τι σκατόψυχοι είστε ρε κάποιοι; Ποιο είναι το πρόβλημά σας ειλικρινά. Τι σας ενόχλησε η Τούνη και η κάθε Τούνη; Το ότι κάποιοι είστε βολεψάκηδες και μη το αρνηθείτε γιατί μόνοι σας τα γράφετε στα σχόλια, “πήρα 800 ευρώ και τώρα θα αράξω”. Το ότι είστε εσείς τέτοιοι και είναι άτομα έξω που παλεύουν δε σας ακουμπάει. Είστε οι μάγκες και μετά σας ενοχλεί η ταμπέλα τεμπέληδες. Για αυτό θα μείνετε μια ζωή στα 800 ευρώ και στα δανεικά των φίλων σας…. και θα κάθεστε πίσω από μια οθόνη και θα κρίνετε και θα κατακρίνετε ανθρώπους που είναι εκεί έξω και ρισκάρουν για την επιβίωσή τους” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Read More

And More