Δήμητρα Αλεξανδράκη στο TLIFE: «Καμία κακοποιημένη κοπέλα δεν μπορεί πλέον να βρει το δίκιο της»

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη παρακολουθώντας την είδηση με τον βιασμό της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη ξέσπασε μέσα από τα social media στέλνοντας το δικό της  ηχηρό μήνυμα προς όλες τις γυναίκες.

Το TLIFE επικοινώνησε με την Δήμητρα Αλεξανδράκη η οποία αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Κρήτη δίπλα στην οικογένειά της παρακολουθώντας όλες τις τελευταίες εξελίξεις τόσο για το θέμα της Ιωάννας Τούνη, όσο και για τον βιασμό της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη που την έχει σοκάρει.

«Κάθε φορά που μιλάω για τόσο θλιβερά θέματα, δεν μιλάω μόνο με αφορμή το θέμα της Ιωάννας Τούνη, μιλάω για όλες τις γυναίκες τις οποίες και στηρίζω με κάθε τρόπο. Η 24χρονη από τη Θεσσαλονίκη θέλει την στήριξη όλων μας, ασχέτους φύλου.

Δυστυχώς όλες αυτές οι κοπέλες που πέφτουν θύματα κακοποίησης δεν μπορούν να βρουν το δίκιο τους. Καμία άλλη μορφή κακοποίησης, καμία άλλη ανοχή», ανέφερε η Δήμητρα Αλεξανδράκη στο TLIFE.

Να θυμίσουμε πως μερικές ώρες πριν η Δήμητρα Αλεξανδράκη ξέσπασε μέσα από το instagram με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις αλλά και τις δικαστικές διαμάχες γύρω από την Ιωάννα Τούνη.

«Σε αυτή τη χώρα σε βιάζουν, σε χτυπάνε, σε ξεφτιλίζουν, σε διασύρουν και οι θύτες κάνουν μήνυση στο θύμα. Όχι το θύμα στον θύτη. Πρόσεξε! Ο θύτης στο θύμα! Και έχεις και τον Χ, Ψ @@ροπουλο που βγαίνει και λέει ότι του έρχεται στο μυαλό προκειμένου να πάρει δημοσιότητα από το θέμα, γιατί πουλάει και θέλει να τον μάθει και η Νίτσα στα Κάτω Κρεμαστά που δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του», είχε αναφέρει.

Δες ΕΔΩ το βίντεο με το ξέσπασμα της Δήμητρας Αλεξανδράκη.

Read More

And More