Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ξέσπασε σε κλάματα για το ρεπορτάζ περί διαρροής «ροζ βίντεο» που τον φωτογράφιζε

Θέση σε ένα ζήτημα που έχει προκύψει εδώ και μερικά 24ωρα θέλησε να πάει η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, αλλά και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου που στοχοποιήθηκε από κάποιες εκπομπές και τα social media. 

O λόγος για την υπόθεση του πανελίστα που κατηγορείται από επιχειρηματία πρώην σύντροφό του ότι διέρρευσε βίντεο με προσωπικές τους στιγμές στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που παρουσίασε η Χρύσλα Γεωργακοπούλου ο άνθρωπος που κατηγορείται δεν είναι πανελίστας, αλλά δημοσιογράφος που μοιράζει τη ζωή του μεταξύ Ελλάδος και εξωτερικού και το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στο εξωτερικό. Μάλιστα, ο συγκεκριμένος άνθρωπος στο παρελθόν έχει υπάρξει και κεντρικός παρουσιαστής εκπομπής, ενώ η καταγγελία σε βάρος του έχει γίνει από άντρα και όχι από γυναίκα επιχειρηματία.

Θέση στο ζήτημα πήρε αρχικά ο Αντρέας Μικρούτσικος, ο οποίος είπε ανοιχτά πως πολλοί ήταν εκείνοι που “φωτογράφισαν” τον Δημήτρη Αλεξάνδρου με αποτέλεσμα να δεχτεί μεγάλη επίθεση στα social media. Σε εκείνο το σημείο τον λόγο πήρε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου που βρισκόταν σε έντονη συναισθηματική φόρτιση.

«Θα ήθελα να πω, γιατί όντως πέρασα πολύ δύσκολα, ότι ο καθένας μπορεί να βγει και να φωτογραφίσει τον οποιονδήποτε. Στήνεται ένα λαϊκό δικαστήριο στα social media και βγαίνει ανώνυμα και γράφει το οτιδήποτε. Μπορεί όλα αυτά, τα δημοσιεύματα, η ανακατασκευή που φτιάχνει ο καθένας, να φτάσουν στις οικογένειές μας. Λίγο προσοχή γιατί μπορεί να βαράτε έναν άνθρωπο αλλά δε ξέρετε από πίσω τι υπάρχει. Και όλα αυτά που λέτε….« είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και ξέσπασε σε κλάματα με την Κατερίνα Καινούργιου να αποκαλύπτει ότι το μεγαλύτερο άγχος του ήταν το κύρος της εκπομπής αλλά και το να μη μάθει κάτι η γιαγιά του που βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Read More

And More