Δημήτρης Οικονόμου: Επιστρέφει δριμύτερος στο ΣΚΑΙ. Μάθε με ποιά δημοσιογράφο θα μοιραστεί την νέα του εκπομπή!

Η αποχώρηση του Βασίλη Λυριτζή από τον ΣΚΑΙ ήταν ένα από τα πιο σημαντικά τηλεοπτικά γεγονότα του καλοκαιριού. Μετά από περίπου 35 χρόνια κοινής δημοσιογραφικής πορείας με τον Δημήτρη Οικονόμου, ο γνωστός δημοσιογράφος αποφάσισε να αποχωριστεί στον πιστό του φίλο και συνεργάτη και να γυρίσει σελίδα στη καριέρα του. Κάπως έτσι έπεσαν μοιραία και οι τίτλοι του τέλους της “Πρώτης Γραμμής”.
Ο Δημήτρης Οικονόμου ,λοιπόν, επιστρέφει από Δευτέρα στις τηλεοπτικές επάλξεις, ανοίγοντας την αυλαία της νέας, καθημερινής, ενημερωτικής εκπομπής, “Σήμερα”, στην οποία εννοείται πως έχει και νέα τηλεοπτική συντροφιά. Συνοδοιπόρος του σε αυτό το καινούργιο του ταξίδι θα είναι η Μαρία Αναστασοπούλου. Ιδού και η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού:
“…Πρεμιέρα για τη νέα ενημερωτική εκπομπή «Σήμερα» στην πρωινή ζώνη της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ. Ο Δημήτρης Οικονόμου και η Μαρία Αναστασοπούλου αναλαμβάνουν την πρώτη ενημέρωση της ημέρας από τις 4 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 6 το πρωί στον ΣΚΑΪ
Ό,τι συμβαίνει την ώρα που συμβαίνει σε Ελλάδα και εξωτερικό το μαθαίνετε «Σήμερα». Το νέο ξεκίνημα της ημέρας είναι γεμάτο ειδήσεις, αναλυτικά ρεπορτάζ από όλα τα σημεία των γεγονότων και με τα πρόσωπα της επικαιρότητας να είναι οι πρωταγωνιστές.
Ο Δημήτρης Οικονόμου και η Μαρία Αναστασοπούλου μας μεταφέρουν όλη την πρωινή ειδησεογραφία, αναλύοντας τα γεγονότα τη στιγμή που συμβαίνουν.
Η νέα πρωινή συνήθεια στον ΣΚΑΪ, «Σήμερα» από τις 4 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 6 το πρωί»…”

Κράτα το

Read More

And More