Δωρεάν χειμερινός έλεγχος από το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Mercedes-Benz & smart

Η πτώση της θερμοκρασίας έχει αρχίσει, οι βροχοπτώσεις και τα χιόνια πλησιάζουν, ενώ νυχτώνει νωρίτερα και η ορατότητα είναι περιορισμένη.

Κάθε ευσυνείδητος οδηγός οφείλει να προετοιμαστεί εγκαίρως, ώστε να απολαμβάνει άνετα και ασφαλή ταξίδια, όποιες και αν είναι οι συνθήκες, χωρίς απρόοπτα.

Γι’ αυτόν το λόγο, το δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Mercedes-Benz & smart προσφέρει δωρεάν, έως τις 31.01.2013, χειμερινό έλεγχο των αυτοκινήτων Mercedes-Benz & smart. Ο έλεγχος αφορά στο κύκλωμα ψύξης, το παρμπρίζ και τους υαλοκαθαριστήρες, τη μπαταρία, τον εξωτερικό φωτισμό και το καλοριφέρ.

Παράλληλα, συνοδεύεται από έκπτωση 10% σε εργασία και ανταλλακτικά για επισκευές που ενδέχεται να προκύψουν από τον έλεγχο.

Η έκπτωση αυτή δεν ισχύει συνδυαστικά με άλλες προσφορές και εκπτώσεις, όπως για παράδειγμα τα Πακέτα Service.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες www.mercedes-benz.gr/wintercheck και gr.smart.com/wintercheck

Επιπλέον, οι επισκέπτες των παραπάνω σελίδων θα έχουν την ευκαιρία, υποβάλλοντας τα στοιχεία τους, να λαμβάνουν ενημερώσεις για μελλοντικές ενέργειες καθώς και να μπουν σε κλήρωση για είδη Collection Mercedes-Benz και smart.

Read More

And More