Δούκισσα Νομικού: Για πρώτη φορά στο Παρίσι με τον αγαπημένο της!

Δούκισσα Νομικού: Για πρώτη φορά στο Παρίσι με τον αγαπημένο της! | tlife.gr

Η Δούκισσα Νομικού θα θυμάται για πάντα το ταξίδι της στο Παρίσι! Η όμορφη παρουσιάστρια βρέθηκε για πρώτη φορά στην πόλη του Φωτός, κάνοντας ένα πολύ σημαντικό βήμα στην καριέρα της ως μοντέλο. Η Ελληνίδα καλλονή βρέθηκε στην γαλλική πρωτεύουσα, με σκοπό να περπατήσει στην πιο εντυπωσιακή πλωτή πασαρέλα, ανοιχτή στο ευρύ κοινό για γνωστή εταιρεία καλλυντικών.

Για πρώτη φορά στο show συμμετείχε η Ελλάδα, με τη Δούκισσα Νομικού να περπατά στην πασαρέλα στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας του Παρισιού. H παρουσιάστρια ως η επίσημη brand ambassador για την Ελλάδα συμμετείχε σε αυτή τη γιορτή μόδας δίπλα σε παγκοσμίου φήμης spokespersons της γνωστής εταιρείας, ανάμεσα στις οποίες οι Bianca Balti, Sonam Kapoor, Doutzen Kroes, Eva Longoria και η Andie McDowell.

Η Δούκισσα χαρακτήρισε το ταξίδι της «σαν παραμύθι», εκφράζοντας την επιθυμία της να επιστρέψει στη γαλλική πρωτεύουσα, την επόμενη φορά μαζί με τον γιο της Σάββα, ο οποίος όπως φαίνεται της έλειψε πολύ! Μάλιστα, σύμφωνα με το περιοδικό People, ο σύζυγός της, Δημήτρης Θεοδωρίδης ήταν στο πλευρό της. Όταν, το γνωστό μοντέλο δεν είχε επαγγελματικά υποχρεώσεις, εκείνη και ο άντρας της ζωής της απόλαυσαν βόλτες στους δρόμους της μαγικής πόλης και χάρηκαν τη κάθε στιγμή του ξεχωριστού αυτού ταξιδιού.

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διάσημων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος της Κυριακής.

READ more