Δύσκολες ώρες για τον Παύλο Πολάκη – Έφυγε από τη ζωή αγαπημένο του πρόσωπο

Δύσκολες ώρες περνά η οικογένεια του Παύλου Πολάκη που έχασε ένα αγαπημένο της πρόσωπο. Η σύζυγος του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Δώρα Τσούκα, έχασε τον πατέρα της Σωτήρη Τσούκα το βράδυ της Δευτέρας,  μετά πολυήμερη νοσηλεία στο νοσοκομείο.

όπως αναφέρει δημοσίευμα της Espresso, ο πεθερός του Παύλου Πολάκη υπέστη βαριά λοίμωξη του αναπνευστικού και μετά από πολυήμερη νοσηλεία στην Εντατική, δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Δευτέρας.

Τα δυσάρεστα νέα βύθισαν στο πένθος την σύζυγό του Παύλου Πολάκη που βρέθηκε με τις κόρες της στα Σφακιά για να αποχαιρετήσουν το αγαπημένο τους πρόσωπο. Ενώ, δύσκολα πέρασε και ο αναπληρωτής υπουργός που είχε αδυναμία στον πεθερό του.

Ο Παύλος Πολάκης με την σύζυγό και την κόρη τους

Τον αποχαιρέτησε μάλιστα, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook με τα παρακάτω λόγια: «Χθες αργά το βράδυ χάσαμε, πλήρη ημερών, από βαριά λοίμωξη του αναπνευστικού και πολυήμερη νοσηλεία σε ΜΕΘ το πεθερό μου, Σωτήρη Τσουκα . Καλό ταξίδι Κυρ -Σωτήρη ,έζησες μια δημιουργική ζωή και στάθηκες στα παιδιά σου. Περάσαμε όμορφες στιγμές και θα σε θυμάμαι πάντα κι εγώ και η Δίωρα κι οι εγγονές σου» .

Read More

And More