Έφη Σαρρή: Oι καυτές εμφανίσεις της, οι δηλώσεις για την αποχή από τον έρωτα, και …ο μοναχισμός (pics, video)

Η Έφη Σαρρή εμφανίστηκε στη σκηνή του J2US μαζί με τον Τρύφωνα Σαμαρά, ο οποίος αντικατέστησε προσωρινά την Πηγή Δεβετζή, που βρίσκεται προς το παρόν εκτός παιχνιδιού λόγω κορονοϊού, τραγούδησαν την επιτυχία της αξέχαστης Ρίτας Σακελλαρίου «Εγώ δεν πάω Μέγαρο» και σίγουρα δεν πέρασαν απαρατήρητοι! Δες εδώ την ερμηνεία τους. 

Από την πρώτη εμφάνιση της Έφης Σαρρή στο μουσικό show τα σχόλια έπεσαν βροχή! Η ίδια, που δεν αφήνει ποτέ να πέσει τίποτα κάτω, απάντησε στα όσα ακούστηκαν. Δες εδώ τι ακριβώς είπε.

Η Έφη Σαρρή συνηθίζει να προκαλεί τόσο με τις δηλώσεις της, όσο και με τις φωτογραφίσεις της.
Καλεσμένη του Νίκου Κοκλώνη στην πρεμιέρα του “It’s show time” είχε αποκαλύψει για πρώτη φορά πως υπήρξε 18 χρόνια παντρεμένη με έναν γυναικολόγο, ενώ σε άλλη συνέντευξή της έχει δηλώσει πως για 20 χρόνια απείχε από το sex! Έχει πει ακόμα πως θα ήθελε να πάει στην Αμερική να διεκδικήσει τον Τραμπ από την όμορφη Μελάνια. Στο λογαριασμό της στο instagram υπάρχουν αρκετές καυτές φωτογραφίες της. Πάρε μία …μικρή γεύση!

“Δεν με ενδιαφέρει να με θυμάται κανείς. Δεν μεγαλούργησα, δεν ανακάλυψα την πυρίτιδα”, έχει δηλώσει η τραγουδίστρια. 

Σε μία άλλη συνέντευξη της στο περιοδικό «Down Town» είχε μιλήσει για το περιβόητο λάθος στον στίχο «Τι είχαμε, τι χάσαμε, σ’ το λέω σε ξεχάσαμε» που παρέπεμπε σε μία άλλη λέξη και είχε αποκαλύψει αν ήταν τελικά επικοινωνιακό τρικ.

«Δεν ήταν τρικ, ούτε έγινε επίτηδες. Έγινε εντελώς συμπτωματικά διότι έτυχε η κοπέλα που μου έκανε φωνητικά –η οποία είναι πολύ γνωστή τραγουδίστρια– να έχει ένα ελαφρό πρόβλημα με την άρθρωσή της. Έπεσαν λοιπόν τα δύο σίγμα μαζί και βγήκε αυτό το αποτέλεσμα. Οι πρώτοι 3.000 δίσκοι βγήκαν στην αγορά με το λάθος. Όμως ο δίσκος πούλησε πάνω από 30.000, οπότε οι επόμενοι δίσκοι κυκλοφόρησαν με τον κανονικό στίχο», είχε πει χαρακτηριστικά.

Το 2012, σε συνέντευξη της στο Down Town Κύπρου, είχε φωτογραφηθεί ως μοναχή και είχε δηλώσει ότι ο Λάκης Λαζόπουλος, με τον οποίο υπήρχε εκείνη την περίοδο μία έντονη τηλεοπτική κόντρα, ήταν η αιτία να εγκαταλείψει τα εγκόσμια -για 20 ημέρες- και να φιλοξενηθεί σε μοναστήρι της Ανατολικής Αττικής.

«Κοίταξα για λίγη ώρα τα ωραία μου φορέματα, έριξα μια ματιά στους χρυσούς μου δίσκους και έλαβα την μεγάλη απόφαση. Πήρα τηλέφωνο την Ηγουμένη, της ανακοίνωσα την βαθιά μου επιθυμία και με παρέπεμψε σε μία άλλη μοναχή, η οποία διεύθυνε ένα καινούργιο μοναστήρι, αρκετά χιλιόμετρα έξω από την Αθήνα. Κλείδωσα το σπίτι, πήρα μόνο ένα βαλιτσάκι με κάποια απαραίτητα και κάλεσα έναν φίλο μου, ο οποίος με πήγε κατευθείαν εκεί… Ο συγκεκριμένος άνθρωπος (σ.σ. Λάκης Λαζόπουλος) μου τσαλαπάτησε την ψυχή με το «χιούμορ» του. Η Μονή ήταν η Ανάστασή μου», είχε δηλώσει τότε η Έφη Σαρρή.

Το 2016 έκανε comeback με το τραγούδι “Μην μου πεις το ζώδιό σου βγάλε μόνο το μαγιό σου” που έγινε viral και φωτογραφήθηκε για το Down Town σε ένα… ιδιαίτερο concept που συζητήθηκε!  

Αίσθηση είχε προκαλέσει και η συνέντευξή της μέσα στο τζακούζι με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τον Μάκη Πουνέντη! Ήταν σίγουρα μία ιδιαίτερη πρόταση για την εποχή. 

Θα έχει σίγουρα μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε την Έφη Σαρρή και στο επόμενο επεισόδιο του J2US! 

Read More

And More