Ελ. Κοκκίνου: “Πέρασα μεγάλη κρίση όταν χώρισαν οι γονείς μου”!

Για τα παιδικά της χρόνια, το διαζύγιο των γονιών της και τη σχέση της με τα μεγαλύτερα αδέλφια της μίλησε η Έλλη Κοκκίνου στην εφημερίδα Espresso.

Η τραγουδίστρια διηγείται ότι τα πρώτα χρόνια της ζωής της μεγάλωσε σε διάφορα μέρη της Αθήνας αλλά και στη Σαουδική Αραβία!

Μεγάλωσα σε μια οικογένεια με πολλή αγάπη και φροντίδα. Γεννήθηκα στην Ανάβυσσο. Μείναμε αρχικά στην Κυψέλη. Μετακομίσαμε στη Φιλοθέη, στου Παπάγου, αλλά και σε άλλες περιοχές της Αθήνας. Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του πατέρα μου στα έξι μου χρόνια, πήγαμε στη Σαουδική Αραβία. Πρώτη δημοτικού πήγα σε ελληνικό σχολείο εκεί.

Όταν οι γονείς της αποφάσισαν να χωρίσουν η Έλλη ήταν επτά ετών. Όταν μου το ανακοίνωσαν η αλήθεια είναι ότι πέρασα μια μεγάλη κρίση, αλλά στην πορεία όλα κύλησαν αρμονικά. Μεγάλωσα σε ένα υγιές περιβάλλον, αρμονικά και ευτυχισμένα. Είχα κοντά μου και τα αδέλφια μου αλλά και τον μπαμπά μου τον έβλεπα πολύ συχνά και κάναμε μαζί διακοπές.

Η Έλλη έχει και δύο αδέλφια, από τον πρώτο γάμο του πατέρα της, τον Κώστα και τον Δημήτρη: Ο Κώστας είναι 11 χρόνια μεγαλύτερος από μένα και ο Δημήτρης 10. Με προστάτευαν, με πρόσεχαν πάντα. Ήθελα να κάνω ό,τι έκαναν κι εκείνοι. Μάλιστα με έπαιρναν μαζί τους στο ψάρεμα ή στο κυνήγι όταν πήγαιναν με τον πατέρα μου. Είχα κι εγώ ένα δικανάκι. Έπαιζα και με τις κούκλες μου, αλλά προτιμούσα να υπάρχει δράση στα παιχνίδια. Μεγαλώνοντας η σχέση μας παρέμεινε το ίδιο δεμένη και περισσότερο ουσιαστική. Θυμάμαι ότι ο Κώστας με έπαιρνε μαζί του όταν πήγαινε εκδρομές τα καλοκαίρια. Ακόμα και όταν πήγαινε με τις κοπέλες του, ήμουν η μικρή του αδελφή.

Read More

And More