Ελ. Μελέτη: “Ισως χρειαστεί να κάνω μία παύση”! Τι αποκάλυψε σε σχέση με το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα…

Τόνοι μελάνης έχουν χυθεί αυτή την εποχή σε σχέση με την Ελεονώρα Μελέτη, το “Μελέτησέ το”, το Star και γενικότερα σε σχέση με το ποιο θα είναι το επόμενο τηλεοπτικό βήμα της γνωστής παρουσιάστριας από Οκτώβρη μιας και ως γνωστόν και η ίδια, αλλά και το κανάλι πιστεύουν πως ο κύκλος της συγκεκριμένης μεσημεριανής εκπομπής έχει κλείσει.

Μάλιστα, η Ελεονώρα θέλει να προχωρήσει παρακάτω το τηλεοπτικό της ταξίδι επιχειρώντας να κάνει κάτι εντελώς διαφορετικό απ ΄ότι έχει παρουσιάσει μέχρι τώρα στους δέκτες μας και αυτή της την επιθυμία έχει φροντίσει κυρίως φέτος τον χειμώνα να την γνωστοποιήσει στους ιθύνοντες του Star σε όλους τους τόνους και σε όλες τις… αποχρώσεις!

Ετσι, όταν την συνάντησαν χθες οι τηλεοπτικές κάμερες σε δημόσια έξοδό της, μοιραία όλοι οι δημοσιογράφοι έσπευσαν να την ρωτήσουν για το τι ακριβώς σκέφτεται τελικά να κάνει την νέα τηλεοπτική χρονιά και το τι ετοιμάζει. Η Ελεονώρα με την γνωστό αφοπλιστικό της τρόπο, φρόντισε να δώσει όλες εκείνες τις απαντήσεις που έπρεπε, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει, πως “ίσως και να χρειαστεί για ένα διάστημα να κάνει μία παύση”.

«Δεν ξέρω και θέλω να με πιστέψετε. Είμαι ειλικρινής, δεν έχω να σας κρύψω κάτι», δήλωσε αρχικά η Ελεονώρα σε σχέση με το τι θα γίνει την σεζόν 2014-2015 και που μπορεί να την βρει ο επόμενος τηλεοπτικός χειμώνας, ενώ όταν οι συνάδελφοι επέμειναν έγινε πιο συγκεκριμένη:

«Εχω έτοιμο σε ένα ωραίο DVD και αυτό θα ήθελα να κάνω. Επειδή δεν το έχουν δει ούτε αυτοί που πρέπει, θα μου δώσετε λίγο χρόνο ακόμα. Είναι κάτι που πραγματικά με εκφράζει, κάτι που πραγματικά μου αρέσει. Θεωρώ ότι αν θα ήθελα να συνεχίσω σε αυτό το χώρο είναι το επόμενό μου βήμα.

Διαφορετικά, ίσως χρειαστεί να κάνω μια παύση. Είμαι πλέον τόσο συνειδητοποιημένη και αποφασισμένη στο τι θέλω που αν δεν βρω τρόπο να το πλησιάσω με κάτι που θα με καλύπτει αντιστοίχως, νομίζω ότι θα ήταν λάθος να συμβιβαστώ με κάτι, θα ήταν λάθος βήμα, λάθος κίνηση σε αυτό που έχω κάνει μέχρι τώρα».

Read More

And More