Έλενα Κρεμλίδου για Survivor: «Ασχολούνταν όλοι με το σώμα μου, το μοντάζ κάνει θαύματα»

Για όσα έζησε στο Survivor μίλησε η Έλενα Κρεμλίδου σε συνέντευξη που έδωσε στον ραδιοφωνικό σταθμί Pride.

H γνωστή Influencer ανέφερε ότι χάρη στο μοντάζ διαστρεβλώθηκε η αλήθεια καθώς την παρουσίαζαν ως τεμπέλα αλλά και ότι οι περισσότεροι τότε ασκούσαν έντονη κριτική για την εμφάνισή της και τα κιλά της.

«Θυμάμαι ότι όταν λιποθυμούσα στην αρχή και είχα πάρα πολλά θέματα γενικά με το φαγητό, την ηλίαση κτλ, ήταν συνεχώς θέμα στα συμβούλια το ότι αφού δεν αντέχει το σώμα μου γιατί είμαι εκεί. Εκείνη την περίοδο ασχολούνταν όλοι με το σώμα μου, ότι ήμουν πιο μεγαλόσωμη και ότι έχω μπούτια.

Είχα σοκαριστεί και θυμάμαι ότι δεν έπαιξε τίποτα από αυτό που εγώ είχα σχολιάσει. Περνούσα ένα μήνυμα στα κορίτσια ότι όπως και να είστε, όπου κι αν είστε, αγαπήστε το σώμα σας, μην ακούτε τι λένε οι άλλοι. Και δεν έπαιξε ποτέ τίποτα προφανώς από αυτό το κοινωνικό μήνυμα της Έλενας.

Το μόνο που θέλανε να δείξουν από την Έλενα είναι ότι κοιμάται, ότι είναι μια τεμπέλα influencer της γενιάς που το μόνο που κάνει είναι να κοιμάται. Με τραβούσαν πλάνο που ήμουν όντως ξαπλωμένη με κλειστά μάτια και είχα πάθει ηλίαση και λέγανε ότι κοιμάμαι ενώ είχα πάθει ηλίαση. Το μοντάζ κάνει θαύματα παιδάκια» είπε η Έλενα Κρεμλίδου.

Read More

And More