Έλενα Κρεμλίδου για revenge porn: «Όταν έλαβα την πρώτη απειλή, ήμουν έτοιμη να πηδήξω από τον 4ο όροφο»

Η Έλενα Κρεμλίδου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπη Breakfast@Star και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Μίχο. Η γνωστή Youtuber μίλησε για την υπόθεση του revenge porn, στην οποία και δικαιώθηκε νομικά, καθώς και τη δύσκολη συναισθηματική διαχείριση σε αυτήν.

«Αυτή η υπόθεση είναι κάτι που με ταλαιπωρεί πάρα πολλά χρόνια τώρα. Τρέχω από την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος με δικηγόρους, έχω κάνει κάποιες τελευταίες δίκες και τα λοιπά, είναι πολύ ψυχοφθόρο όλο αυτό. Αυτό που θα ήθελα όμως να πω είναι, κυνηγήστε το δίκιο σας.

Έτσι όπως κάθομαι τώρα, εδώ στην κουζίνα, ήταν η πρώτη στιγμή που την έλαβα την πρώτη απειλή και ήμουν έτοιμη να πηδήξω από εδώ κατευθείαν. Από τον τέταρτο όροφο. Δηλαδή είχα σοκαριστεί τόσο πολύ, δεν ξέρω τι με σταμάτησε και απλά επί τόπου σκέφτηκα πως μπορώ να πάρω τη δίωξη του ηλεκτρονικού εγκλήματος» εξομολογήθηκε η Έλενα Κρεμλίδου.

 

«Αν δεν έτρωγαν στο Survivor All Star θα έβαζα τον τίτλο… Hunger Games! Νομίζω πως θα έπρεπε να είναι ίσως καλύτερα προετοιμασμένοι αν δεν ήθελα να γίνουν όλα αυτά με τα βίντεο ότι τρώνε και τα λοιπά. Είναι πάρα πολύ τοξικό όλο αυτό σε σημείο που ένα μέρος των χρημάτων θα το φας σίγουρα σε ψυχολόγους και σε ψυχιάτρους» αποκάλυψε επίσης η Youtuber.

Read More

And More