Έλενα Τσαγκρινού – Dj Stephan: Περιγράφουν τη στιγμή που έμαθαν για την αποβολή της τραγουδίστριας

Μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής τους διανύουν η Έλενα Τσαγκρινού και ο Dj Stephan αφού σε λίγους μήνες, και πιο συγκεκριμένα τον Αύγουστο, θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί.

Το ζευγάρι, μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στο Youtube αποφάσισε να μιλήσει για την πρώτη εγκυμοσύνη της τραγουδίστριας που δεν είχε ευτυχή κατάληξη, το πόσο τους επηρέασε αυτή η εμπειρία αλλά και τη φάση που βρίσκονται αυτή τη στιγμή.

«Το θέμα μας είναι “αποβολή και εγκυμοσύνη”, πως από το ένα στάδιο που ήμασταν ψυχολογικά σκατά, φτάσαμε να είμαστε πάρα πολύ καλά, το τέλειο θα είναι όταν γεννηθεί το μωρό» αναφέρει στην αρχή του βίντεο η Έλενα Τσαγκρινού.

«Τον περασμένο Μάιο, η Έλενα έμεινε για πρώτη φορά έγκυος. Μάθαμε τα χαρμόσυνα με ένα τεστ εγκυμοσύνης… ήμασταν πολύ χαρούμενοι και πολύ έτοιμοι, είχαμε αποφασίσει ότι θέλουμε να γίνουμε γονείς. Φύγαμε από την Αθήνα γιατί θέλαμε να κάνουμε οικογένεια» εξομολογείται ο Dj Stephan με την Έλενα Τσαγκρινού να συμπληρώνει ότι μετακόμισαν στο Πόρτο Ράφτη εξηγώντας πως άλλαξε ο τρόπος σκέψης τους όταν συνειδητοποίησαν ότι θα γίνουν γονείς.

Σε άλλο σημείο, ο Dj Stephan περιγράφει πως έμαθαν για την αποβολή της τραγουδίστριας.

«Ξεκινήσαμε μια πολύ ωραία μέρα, πήγαμε στον γιατρό για να ακούσουμε για πρώτη φορά την καρδούλα του μωρού. Ήμασταν και οι δυο πολύ χαρούμενοι. Πάμε να κάνουμε τον υπέρηχο, είχα βγάλει το κινητό για να το τραβήξω και όπως τραβάω, περιμένουμε να ακούσουμε την καρδιά, περίμενουμε τον γιατρό να μας πει κάτι. Δεν ακουγόταν τίποτα. Ο γιατρός δε μίλαγε. Κάποια στιγμή μας λέει, “παιδιά, δυστυχώς δεν ακούω τίποτα”. Νόμιζα ότι μας έκανε κάποια πλάκα. Μετά σκέφτομαι ότι αποκλείεται να κάνει πλάκα. Ήμασταν στην 7η εβδομάδα, μας είπε ότι πρέπει να προχωρήσουμε σε αποβολή» λέει ο ράπερ τονίζοντας πόσο σημαντικό είναι ένας άντρας να στηρίζει τη σύντροφό του σε μια τέτοια κατάσταση.

Στη συνέχεια, η Έλενα Τσαγκρινού αναφέρει τις σκέψεις που πέρασαν από το μυαλό της εκείνη την περίοδο και τα σκαμπανεβάσματα που είχαν στην ψυχολογία και την καθημερινότητά τους. Το ζευγάρι μίλησε ακόμη και για την προσπάθεια που κατέβαλλαν στο να δείχνουν καλά προς το κοινό τους παρά τις δυσκολίες που περνούσαν.

«Είμαι στον τέταρτο μήνα πλέον» αποκαλύπτει σε άλλο σημείο η Έλενα Τσαγκρινού δηλώνοντας ευτυχισμένη γι’ αυτό που ζει αυτή τη περίοδο.

Read More

And More