Έλενα Τσαγκρινού: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με τον νέο της σύντροφο, Dj Stephan – Φωτογραφίες TLIFE

Την Έλενα Τσαγκρινού συνάντησε το βράδυ της Δευτέρας 11 Απριλίου ο φωτογραφικός φακός του TLIFE με τον νέο της σύντροφο Dj Stephan.

Η νεαρή τραγουδίστρια και ο σύντροφός της βρέθηκαν στην απονομή πλατινένιου δίσκου της Ζόζεφιν, με τίτλο 100% που κυκλοφορεί από την Panik Records. Ζόζεφιν και Έλενα Τσαγκρινού, άλλωστε, διατηρούν στενές φιλικές σχέσεις.

Η Έλενα Τσαγκρινού και ο αγαπημένος της έφτασαν μαζί στον χώρο της εκδήλωσης και καθ΄ όλη τη διάρκεια της βραδιάς ήταν πολύ διακριτικοί, ενώ αποχώρησαν -επίσης- μαζί από τον χώρο.

Οι δυο τους παρότι δεν κρύβονται, δεν θέλουν και να προκαλούν με την προσωπική τους ζωή και γι’ αυτό η Έλενα Τσαγκρινού, όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το αν έχει βρει νέο ταίρι, απέφυγε να απαντήσει ξεκάθαρα λέγοντας απλά: «αν το λένε οι φήμες…».

Να θυμίσουμε, πως η Έλενα Τσαγκρινού και ο Dj Stephan τον περασμένο Φεβρουάριο είχαν κυκλοφορήσει και ένα ένα τραγούδι με τίτλο “Επαφή”. Ενώ ο νεαρός καλλιτέχνης  είναι μεταξύ των συντελεστών του δίσκου της Ζόζεφιν «100%» που έγινε πλατινένιος

Δες παρακάτω τις φωτογραφίες της Έλενας Τσαγκρινού με τον νέο της σύντροφο που εξασφάλισε για το TLIFE o Πέτρος Χόντος

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος για το TLIFE

Read More

And More