Ελένη Φουρέιρα: Mιλά πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό!

Τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότερο φούντωναν οι φήμες για το ερωτικό ειδύλλιο δύο ταλαντούχων και αγαπημένων τραγουδιστών. Ο λόγος για την Ελένη Φουρέιρα και τον Κωνσταντίνο Αργυρό που για ακόμα μια χρονιά απολαμβάνουμε στο νυχτερινό μαγαζί Fantasia Live.

Μια τρυφερή selfie που ανάρτησε στα social media το fan club των καλλιτεχνών, όταν οι δύο τους βρέθηκαν στα κυπριακά βραβεία MAD, πυροδότησε ακόμα περισσότερο τα σχόλια και τις φήμες για κρυφό δεσμό.

Σύμφωνα όμως με πηγές της Real Life η όμορφη τραγουδίστρια είναι μόνη μετά από τη σχέση της με το Σπυράγγελο Λυκούδη και δηλώνει φανερά εκνευρισμένη με τις σχέσεις που της χρεώνουν. Η ίδια δήλωσε σε φιλικά πρόσωπα: “Βαρέθηκα να μου χρεώνουν κάθε τόσο συντρόφους, όπως έγινε τώρα με τον Κωνσταντίνο, με τον οποίο συνεργαζόμαστε εξαιρετικά για τρίτη συνεχόμενη φορά. Είμαστε μόνο φίλοι, ας πάψουν πια αυτά τα δημοσιεύματα. Είμαι μόνη και δεν μπορεί κάθε τόσο να με θέλουν με άλλο συνοδό. Από την άλλη, αν βγω και αρχίζω να διαψεύδω όλα όσα γράφονται πρέπει να μην κάνω τίποτα άλλο, παρά μόνο αυτό”.

Την ίδια στιγμή ο Κωνσταντίνος δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή: “Με την Ελένη είμαστε καλοί συνεργάτες και φίλοι, τίποτα παραπάνω. Αν μια selfie που κυκλοφόρησε παρεξηγείται και δίνει λάθος εικόνα, δεν μπορώ να ασχοληθώ, δεν έχω χρόνο γι’ αυτό”!

Κράτα το

Read More

And More