Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε τον διάλογο που είχε με τη Νατάσα Θεοδωρίδου πριν “κλείσει” τη συμφωνία στο Mega

Η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε σήμερα μετά από έναν χρόνο τηλεοπτικής απουσίας μέσα από τη συχνότητα του Mega με αρκετό άγχος αλλά και πολλή χαρά γι’ αυτή τη νέα αρχή.

Από αυτή της την πρεμιέρα δε θα μπορούσε φυσικά να λείπει η καλή της φίλη και κουμπάρα Νατάσα Θεοδωρίδου. Η τραγουδίστρια άλλωστε είναι το πρόσωπο που βρισκόταν δίπλα στην παρουσιάστρια σε όλες τις σημαντικές επαγγελματικές – και όχι μόνο – περιόδους.

Η Ελένη Μενεγάκη μάλιστα, αποκάλυψε τη συνομιλία που είχε με την κουμπάρα της τα περασμένα Χριστούγεννα όταν ακόμη δεν είχε καν αποφασίσει πότε και αν θα επιστρέψει στην τηλεόραση.

“Έτσι σαν νεράκι έφτασε και η σημερινή ημέρα που σαν χθες θυμάμαι που τα συζητάγαμε πριν προλάβω να ξεκινήσω και να πω ότι θα είμαι στην τηλεόραση. Θυμάμαι τη Νατάσα που με πήρε τηλέφωνο τα Χριστούγεννα και μου λέει, “Τι κάνεις καλέ; Τι θα γίνεις θα γυρίσεις πίσω;” κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα και μου λέει, “Καλά επειδή θα γυρίσεις, το κλείνω μόνη μου μαζί θα είμαστε”. Αυτό είναι ένα καλό βήμα για να αισθάνομαι και εγώ πιο ήρεμη” αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη και συνέχισε λέγοντας τι της είπε η μητέρα της σήμερα το πρωί.

Read More

And More