Ελένη Χατζίδου: Όλα όσα έλεγε για το “Μένουμε Σπίτι”, λίγο πριν την περιπέτεια υγείας της κόρης της! [pics]

Μια από τις πιο διάσημες… χαζομαμάδες της ελληνικής showbiz είναι η Ελένη Χατζίδου! Η αγαπημένη τραγουδίστρια μαζί με τον σύζυγό της, Ετεοκλή Παύλου, από τη στιγμή που κράτησαν στην αγκαλιά τους την κόρη τους, είδαν η ζωή τους να αλλάζει. Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες, οι δυο τους πέρασαν μια τεράστια ανησυχία, καθώς η μικρή Μελίτα Δήμητρα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Όπως αποκάλυψε η ίδια στα social media, η μπέμπα της νοσεί από αιφνίδιο εξάνθημα. Η τραγουδίστρια και ο personal trainer βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό της και μένουν άυπνοι, μέχρι η μικρή να γίνει τελείως καλά.

Μέχρι να αρρωστήσει η μικρή τους πριγκίπισσα, το αγαπημένο ζευγάρι έμενε σπίτι και ακολουθούσε πιστά τις οδηγίες των κρατικών φορέων για να προστατευτεί από τον κορονοϊό. Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου απολάμβαναν ατέλειωτο παιχνίδι με την Μελίτα και ανυπομονούν να επιστρέψουν όλοι μαζί σπίτι.

Λίγο πριν την περιπέτεια υγείας της κόρης της, η Ελένη Χατζίδου μίλησε στην εφημερίδα Real Life για το πως τα περνάει κλεισμένη στο σπίτι μαζί με τον άντρα της ζωής της και την μοναχοκόρη τους: “Η μέρα με την μπέμπα γεμίζει πολύ εύκολα! Παίζουμε και τραγουδάμε συνέχεια! Με τον Ετεοκλή παίζουμε επιτραπέζια, βλέπουμε ταινίες, μαγειρεύουμε και ήταν μια ευκαιρία να ξεσκαρτάρουμε τα συρτάρια μας. Όλο αυτό το βλέπω σαν μια ευκαιρία να χαρώ το σπίτι μου, λίγο περισσότερο και την οικογένεια μου, μιας και οι καθημερινοί μας ρυθμοί λόγω δουλειάς είναι τρελοί. Κουράγιο σε όλο τον κόσμο, να έχουμε στο μυαλό μας πως ό,τι κάνουμε είναι για το καλό μας και είμαστε τυχεροί που έχουν ληφθεί αυτά τα μέτρα εγκαίρως. Μένουμε σπίτι και σε λίγο καιρό όλα θα είναι και πάλι φυσιoλογικά και εμείς ακόμα πιο δυνατοί”.

Read More

And More