Ελένη Χατζίδου: Το ταξίδι στην Κέρκυρα και οι διακοπές με τον αγαπημένο της! Φωτογραφίες

Ένα από τα καλά της δουλειάς της που την κάνει πολύ χαρούμενη είναι τα ταξίδια! Ο λόγος για την Ελένη Χατζίδου η οποία απολαμβάνει όσο τίποτα τις ζωντανές εμφανίσεις σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, όχι μόνο γιατί γνωρίζει από κοντά τους θαυμαστές της αλλά και γιατί ταξιδεύει και επισκέπτεται νέους τόπους!

Πρόσφατα η γνωστή τραγουδίστρια επισκέφθηκε την πανέμορφη Κέρκυρα για να εμφανιστεί εκεί σε βραδινό κέντρο και φυσικά εκμεταλεύτηκε το ταξίδι για να πάει στα πιο όμορφα μέρη του όμορφου νησιού του Ιονίου!

Η Ελένη περνάει μια από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της αφού είναι ερωτευμένη και πολύ ευτυχισμένη στο πλευρό του νέου της συντρόφου, του ποδοσφαιριστή Άρη Σοϊλέδη. Ταυτόχρονα όμως πάνε καλά και τα νέα της τραγούδια, κάτι που τη γεμίζει με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση.


Η Ελένη θα βρίσκεται μέχρι τις 15 Μαϊου στο Club 22 με τον Πάνο Κιάμο και μετά θα κάνει διακοπές με τον αγαπημένο της Άρη, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE. Τον Απρίλιο θα τραγουδήσει στην Κύπρο αλλά και στην Γερμανία.

Δες φωτογραφίες από το πρόσφατο ταξίδι της στην Κέρκυρα:

Read More

And More