Ελεονώρα Μελέτη: Δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη [pic]

Ελεονώρα Μελέτη: Δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη [pic] | tlife.gr

Η Ελεονώρα Μελέτη έχει επιστρέψει δυναμικά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, αφού η νέα της εκπομπή έχει καταφέρει να κερδίσει το δικό της κοινό. Η παρουσιάστρια του Alpha φέτος μας δείχνει μια διαφορετική πλευρά του εαυτού της, καθώς ο νέος της ρόλος της ταιριάζει πολύ.

Παράλληλα με την καλή πορεία των επαγγελματικών της, η Ελεονώρα διανύει και μια όμορφη περίοδο στην προσωπική της ζωή, η οποία είναι πιο σταθερή και ισορροπημένη από ποτέ. Ο σύζυγός της, Θοδωρής Μαροσούλης και η κόρη τους την κάνουν τρομερά ευτυχισμένη, με την παρουσιάστρια να μιλά συχνά για το παραμύθι που ζει.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ανδρών, η γλυκιά μανούλα δημοσίευσε μια φωτογραφία του άνδρα της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας: «Παγκόσμια ημέρα άνδρα σήμερα και εγώ ξέρετε δεν είμαι κ πολύ «γλυκούλα»…Ξέρετε από εκείνες τις «ακυρωτικές» ως προς τους γάμους, τα παραμύθια κ τα love stories. Λίγο «άκαμπτη», «αγγούρι», «σκληρή». Όπου βλέπετε «» είναι χαρακτηρισμοί που μου έχουν κατά καιρούς αποδώσει μαμά, μπαμπάς, φίλοι.

Έρχονται όμως κ εκείνες η στιγμές που για κάποιο λόγο ακόμα κ εμείς οι «καταψύκτες» , θέλουμε να βγάλουμε προς τα έξω όλα όσα έχουμε μέσα κ να το φωνάξουμε με ντουντούκα. Όσαν ντελάλης λοιπόν, ή μια άλλη εκδοχή της lady Gaga ,μέρα που είναι, θα κάνω την εξής λιτή ανακοίνωση κ για τα γύρω γύρω παίξτε το ομώνυμο τραγούδι της προαναφερθείσας καλλιτέχνιδος. “ I want u. Is that alright? “ Χρόνια πολλά στους άντρες, τους αληθινούς, τους αυθεντικούς, τους σπάνιους. Της παλαιάς κοπής».

Δες τη φωτογραφία:

READ more