Ελεονώρα Μελέτη: Ξέφρενος χορός στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της! [pics]

Η Ελεονώρα Μελέτη έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένη! Η γνωστή παρουσιάστρια διανύει την πρώτη της εγκυμοσύνη, παντρεύτηκε τον έρωτα της ζωής της ενώ σε τρεις ημέρες θα την απολαμβάνουμε στην κριτική επιτροπή του Dancing with the Stars. Η Ελεονώρα μπήκε στον 7ο μήνα και τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της, Θοδωρής Μαροσούλης ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους.

Μάλιστα, η εγκυμονούσα παρουσιάστρια – παρά την προχωρημένη της εγκυμοσύνη – δεν πτοείται και συνεχίζει να διασκεδάζει όσο μπορεί! Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την Ελεονώρα Μελέτη στο νυχτερινό κέντρο Estate να διασκεδάζει με τις μεγάλες επιτυχίες του αγαπημένου της καλλιτέχνη, Σάκη Ρουβά. Η αγάπη της παρουσιάστριας για τον κορυφαίο Έλληνα σταρ είναι γνωστή και δεν είναι λίγες οι φορές που δηλώνει “ορκισμένη Ρουβίτσα”!

Η Ελεονώρα Μελέτη έλαμπε ολόκληρη από ευτυχία και δεν σταμάτησε να χορεύει με ξέφρενο ρυθμό, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Το 2018 πρόκειται να την κάνει μανούλα για πρώτη φορά και έχει κάθε λόγο να χαίρεται και να διασκεδάζει!

Δες όλες τις φωτογραφίες:

 

Read More

And More