Ελεονώρα Μελέτη: Όλα όσα εξομολογείται για τον ερχομό της κόρης της και τη σχέση της με τον Θοδωρή Μαροσούλη

Ελεονώρα Μελέτη: Όλα όσα εξομολογείται για τον ερχομό της κόρης της και τη σχέση της με τον Θοδωρή Μαροσούλη | tlife.gr

Εδώ και έξι μήνες – από τη μέρα που ήρθε στον κόσμο η μικρή Αλεξάνδρα – η Ελεονώρα Μελέτη πλέει σε πελάγη ευτυχίας! Η παρουσιάστρια του Alpha έχει τρελή αδυναμία στην κόρη της και περνάνε στιγμές απόλυτης ευτυχίας με τον σύζυγο της Θοδωρή Μαροσούλη. Η όμορφη Ελεονώρα από τη στιγμή που υποδέχτηκε το μωρό της είδε τη ζωή της να αλλάζει σε τεράστιο βαθμό, ενώ η σχέση της με τον άντρα της έγινε ακόμη πιο δυνατή.

Με αφορμή την ερώτηση μιας θαυμάστριας της, η γνωστή παρουσιάστρια έγραψε ένα άρθρο στο προσωπικό της blog, με τίτλο «Πως αλλάζει τη ζωή ενός ζευγαριού ο ερχομός ενός παιδιού;» και μας εξομολογήθηκε πράγματα που δεν γνωρίζαμε για τη σχέση της με τον Θοδωρή.

«Για εμάς το ζήτημα δεν είναι πως αλλάζει η ζωή ενός ζευγαριού με τον ερχομό ενός παιδιού. Η ζωή μας από την αρχή είχε σε πρώτο πλάνο και ένα παιδί. Για εμάς το ερώτημα είναι πότε επιτέλους θα έρθει εκείνη η στιγμή που θα πάρουμε την πληρότητα που νιώθουμε ως γονείς και την ανυπομονησία του να φλερτάρουμε και πάλι ως ζευγάρι που μόλις γνωρίστηκε, και να εξαφανιστούμε» έγραψε η παρουσιάστρια.

‘Το καλό στη δική μας περίπτωση είναι πως έχουμε σε αναμονή μία έντονη καψούρα που δεν χάθηκε από το σοκ της αλλαγής, γιατί δεν κληθήκαμε να ζήσουμε καμία ουσιαστική αλλαγή. Έχουμε μία μαγεία που δεν απομυθοποιήθηκε από την ρουτίνα και τη φθορά γιατί δεν ζήσαμε ποτέ χωρίς το βάρος μίας σχέσης με ευθύνες. Πέσαμε από την αρχή στα βαθιά, απλά και οι δύο, ξέρουμε καλό, πολύ καλό κολύμπι» σχολίασε η παρουσιάστρια που είναι full in love με τον άντρα της.

READ more