Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Σπύρος Δημητρίου: Σε λίγες ώρες ο γάμος τους – Oι πρώτες φωτογραφίες στις Σπέτσες

Όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη ημέρα. Σήμερα το μεσημέρι η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου, θα ενώσουν κι επίσημα τις ζωές τους, στις Σπέτσες. Το ζευγάρι βρίσκεται μαζί με λίγους αλλά εκλεκτούς φίλους και τις οικογένειές τους από χθες στο νησί.  

Στο pre wedding party που έγινε με πολύ λίγους καλεσμένους, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, φορώντας μία δημιουργία που έμοιαζε με νυφικό, με την ευτυχία ζωγραφισμένη στο πρόσωπο της, πόζαρε χαμογελαστή στο πλευρό του Σπύρου Δημητρίου αλλά και μαζί με  φίλους τους. 

Ο συνάδελφος και στενός φίλος του γαμπρού, ο ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας, ο οποίος θα είναι ένας από τους κουμπάρους, ανέβασε αργά το βράδυ μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, στην οποία απεικονίζονται η ταλαντούχα ερμηνεύτρια, και οι άλλοι τρεις κουμπάροι των μελλόνυμφων, ανάμεσα τους και η Σάννυ Μπαλτζή, η οποία ήταν εκείνη που έφερε κοντά το ζευγάρι. 

 

Ο Απόστολος Λύτρας συνόδευσε τη φωτογραφία με το σχόλιο “Αντίστροφη μέτρηση”.  

Λίγες ώρες μόνο έμειναν για το γάμο του ερωτευμένου ζευγαριού. Το μυστήριο θα τελεστεί σε κλειστό κύκλο λόγω των μέτρων προστασίας για τον κορονοϊό. Εμείς να ευχηθούμε με το καλό!

Read More

And More