Έλλη Κοκκίνου: Δες φωτογραφίες από το μοντέρνο διαμέρισμά της στη Γλυφάδα

Η Έλλη Κοκκίνου τα τελευταία χρόνια βλέπει τους διαδικτυακούς της φίλους να αυξάνονται διαρκώς, με την ίδια να διατηρεί καθημερινή επαφή με τους followers της. Πρόσφατα η Έλλη Κοκκίνου γιόρτασε τα γενέθλιά της, κλείνοντας τα 51 της χρόνια. 

Η τραγουδίστρια έκανε τον απολογισμό της γράφοντας στο instagram: “Ε ναι λοιπόν … 51 & τα χαίρομαι! Γιατί έχω δίπλα μου ανθρώπους που αγαπώ και με αγαπούν, με τα καλά και τα στραβά μου, γιατί έχω ζήσει μια ζωή γεμάτη υπέροχες, ευτυχισμένες αλλά και πολύ δύσκολες στιγμές ,που τα παθήματα μου … έγιναν τα μεγαλύτερα μαθήματα! Γι’ αυτό και τα χαίρομαι!!! Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου για τις αμέτρητες ευχές & μηνύματα σας”.

Όσο για την καθημερινότητά της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τις νυχτερινές πίστες, η Έλλη Κοκκίνου ζει σε ένα μοντέρνο σπιτικό μαζί με τον γιο της Αλέξανδρο.

Πρόκειται για ένα αρκετά άνετο σπίτι με “ζεστή” διακόσμηση και μια αρκετά σύγχρονη κουζίνα. Η ίδια, όπως έχει δηλώσει, ακολουθεί ένα πρόγραμμα υγιεινής διατροφής, ωστόσο θα μπει καθημερινά στην κουζίνα προκειμένου να ετοιμάσει τα αγαπημένα φαγητά του μικρού της.

Εντύπωση ωστόσο προκαλεί ότι σε όλους τους χώρους του σπιτιού κυριαρχεί το γκρι χρώμα! Δείτε παρακάτω φωτογραφικό υλικό από το σπίτι της Έλλης Κοκκίνου…

 

Read More

And More