Έλλη Κοκκίνου – Γιώργος Μπόγρης: Το κοσμικό party στη Ρόδο και οι καλοκαιρινές διακοπές!

Tα δημοσιεύματα κατά καιρούς τους ήθελαν να χωρίζουν και να περνούν κρίση στη σχέση τους, λόγω απόστασης.Ο Γιώργος Μπόγρης και η Έλλη Κοκκίνου όμως κρατούν δυνατή τη φλόγα του έρωτά τους και φαίνεται πως όσο περνάει ο καιρός δένονται ολοένα και περισσότερο. Φροντίζουν να μοιράζονται όμορφες στιγμές και να περνούν ποιοτικό χρόνο μαζί.

Ο γνωστός μπασκετμπολίστας, που διαγωνίζεται στην ομάδα της Μπιλμπάο,βρίσκεται εδώ και λίγες εβδομάδες στην Ελλάδα και μάλιστα περνά μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών μαζί με την τραγουδίστρια στη Ρόδο και απολαμβάνουν την κάθε στιγμή.

Κάνοντας και οι δυο ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις βρέθηκαν στο νησί των Ιπποτών, απόλαυσαν τον ήλιο και τη θάλασσα και συναντήθηκαν με αγαπημένα πρόσωπα. Αφορμή για το ταξίδι τους ήταν η εμφάνισή της Έλλης στο νησί, ενώ βρέθηκαν μαζί και στο party γενεθλίων του επιχειρηματία Αντώνη Καμπουράκη.

Κατά την παραμονή τους στο νησί όμως δεν παρέλειψαν να γευτούν τις νοστιμιές του τόπου σε γνωστά ταβερνάκια μαζί με την παρέα τους αλλά και να κάνουν βόλτες στα μαγαζιά.


Καθόλου τυχαιά αφού ο γνωστός μπασκετμπολίστας δεν ασχολείται πια μόνο με τις αθλητικές του δραστηριότητες, καθώς έχει κάνει και τα πρώτα επιχειρηματικά του βήματα, ανοίγοντας κατάστημα με ρούχα στα νότια προάστια, έχοντας την σύντροφό του πάντα στο πλευρό του να τον στηρίζει!

Read More

And More