Έλλη Κοκκίνου: Η απάντηση στο ενδεχόμενο συνεργασίας με την Καίτη Γαρμπή και το «ευχαριστώ» στον Διονύση Σχοινά

Την Έλλη Κοκκίνου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος κατά την επιστροφή της από το εξωτερικό όπου είχε βρεθεί για μια live εμφάνισή της. Η τραγουδίστρια, μιλώντας στον δημοσιογράφο της εκπομπής Αλέξη Μπαρτζώκα, αναφέρθηκε στην πρόταση που της είχε γίνει να συμμετάσχει ως coach στο J2US αλλά και το ενδεχόμενο συνεργασίας της με την Καίτη Γαρμπή.

«Μου έχει γίνει πρόταση να πάει ως κριτής στο J2US και αρνήθηκα γιατί είναι κάτι που δε με ενδιαφέρει. Σαν κριτής ναι, θα με ενδιέφερε να πάω. Γιατί όχι και με την ίδια ομάδα; Δε μου έχει γίνει ποτέ πρόταση να συνεργαστώ με την Καίτη Γαρμπή στο J2US. Σαν φήμη το έχω ακούσει αλλά πρόταση δε μου έχει γίνει.

Αν οι συνθήκες είναι αυτές που αρμόζουν και το επιτρέπουν σε εμένα και στον άλλο καλλιτέχνη και οι προϋποθέσεις είναι αυτές που πρέπει, βεβαίως, γιατί όχι; Εγώ δεν έχω πρόβλημα να συνεργαστώ με την Καίτη Γαρμπή και δε νομίζω να έχει κι εκείνη» είπε η Έλλη Κοκκίνου.

Όσο για τη δήλωση του Διονύση Σχοινά στην οποία την αποκαλούσε “άνθρωπο της ζωής του”, η Έλλη Κοκκίνου σχολίασε: «Δεν έχω δει ακριβώς τι είπε ο Διονύσης Σχοινάς, αλλά αν το είπε έτσι, τον ευχαριστώ πολύ».

Read More

And More