Έλλη Κοκκίνου: Η έμπρακτη στήριξή της στα παιδιά που έχουν ανάγκη!

Έλλη Κοκκίνου: Η έμπρακτη στήριξή της στα παιδιά που έχουν ανάγκη! | tlife.gr

Είναι από τις τραγουδίστριες που συμμετέχει σε δράσεις και εκδηλώσεις που έχουν φιλανθρωπικό σκοπό. Το πρωί της Τρίτης η Έλλη Κοκκίνου ενίσχυσε με την παρουσία της τον ραδιομαραθώνιο που διοργάνωσε ο Real FM με τον Σύλλογο “Όραμα Ελπίδας”. Το TLIFE την συνάντησε κατά την άφιξή της στον σταθμό του Αμαρουσίου και την απαθανάτησε στην ραδιοφωνική της συνάντηση με τον Μάνο Νιφλή.

Η Έλλη Κοκκίνου αποδέχτηκε με μεγάλη χαρά την πρόσκληση και έφτασε χαμογελαστή στον Real λίγα λεπτά πριν τις 12. Άλλωστε η ίδια, όπως εξήγησε στη συνέντευξή της, έχει μια ιδιαίτερη σχέση χρόνια τώρα με το “Όραμα Ελπίδας”.

«Προσπαθώ να είμαι δίπλα τους όποτε μπορώ, όποτε μου το ζητήσουν, σχεδόν πάντα είμαι δίπλα τους. Η σχέση αγάπης μεταξύ μας έχει ξεκινήσει περίπου από το 1998 – 1999. Ξεκίνησα πηγαίνοντας στα Χριστουγεννιάτικα και τα αποκριάτικα πάρτι που έκανε ο ξενώνας πριν γίνει το νοσοκομείο και έβλεπα τους γονείς και τα παιδιά. Σιγά σιγά ήρθα σε επαφή και με παιδιά που έπασχαν τότε από καρκίνο», είπε μεταξύ άλλων η Έλλη Κοκκίνου.

Από την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου και μέχρι την Κυριακή πίσω από τα μικρόφωνα του σταθμού βρίσκονται σπουδαίες προσωπικότητες της χώρας για να κάνουν ακόμα πιο δυνατό το μήνημα: «Δώσε Ελπίδα! Δώσε Ζωή!». Καλλιτέχνες, αθλητές, επιστήμονες, γιατροί αλλά και εθελοντές ενώνουν τις φωνές τους κάνοντας ακόμα πιο ισχυρό το μήνυμα του Συλλόγου “Όραμα Ελπίδα”.

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Υιοθέτησε» το δείγμα ενός Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών, όλα τα έσοδα από τον Ραδιομαραθώνιο θα διατεθούν για τους σκοπούς του Συλλόγου και τον εργαστηριακό έλεγχο και την τυποποίηση των δειγμάτων των Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.

Αν θες να βοηθήσεις κι εσύ, στείλε ΟΡΑΜΑ στο 19454 και υποστήριξε οικονομικά το έργο του Συλλόγου (χρέωση ανά SMS 1€+ΦΠΑ). Γιατί η ελπίδα ενός συνανθρώπου μπορεί να είσαι μόνον εσύ!

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

READ more