Έλλη Κοκκίνου: Κομψή εμφάνιση σε φιλανθρωπική βραδιά!

Έλλη Κοκκίνου: Κομψή εμφάνιση σε φιλανθρωπική βραδιά! | tlife.gr

Το βράδυ της Τρίτης πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο δείπνο νέων για την ενίσχυση των σκοπών του Συλλόγου Όραμα Ελπίδας. Το ξενοδοχείο Saint George Lycabettus πλημμύρισε το πνεύμα των Χριστουγέννων καθώς και η μελωδική φωνή της Έλλης Κοκκίνου. Δεν είναι η πρώτη φορα που βλέπουμε την αγαπημένη τραγουδίστρια να συμμετέχει σε εκδήλωση με φιλανθρωπικό σκοπό.

Την περασμένη εβδομάδα η Έλλη Κοκκίνου αποδέχτηκε με μεγάλη χαρά την πρόσκληση του Real FM για τον ραδιομαραθώνιο που πραγματοποίησε για να κάνει ακόμα πιο δυνατό το μήνυμα του Συλλόγου: «Δώσε Ελπίδα! Δώσε Ζωή!». Άλλωστε η ίδια, όπως εξήγησε στη συνέντευξή της, έχει μια ιδιαίτερη σχέση πολλά χρόνια με το “Όραμα Ελπίδας”.

«Προσπαθώ να είμαι δίπλα τους όποτε μπορώ, όποτε μου το ζητήσουν, σχεδόν πάντα είμαι δίπλα τους. Η σχέση αγάπης μεταξύ μας έχει ξεκινήσει περίπου από το 1998 – 1999. Ξεκίνησα πηγαίνοντας στα Χριστουγεννιάτικα και τα αποκριάτικα πάρτι που έκανε ο ξενώνας πριν γίνει το νοσοκομείο και έβλεπα τους γονείς και τα παιδιά. Σιγά σιγά ήρθα σε επαφή και με παιδιά που έπασχαν τότε από καρκίνο», είπε μεταξύ άλλων.

Στο φιλανθρωπικό δείπνο που πραγματοποιήθηκε η Έλλη Κοκκίνου εμφανίστηκε με total black look κλέβοντας τις εντυπώσεις τόσο με την κομψή εμφάνισή της όσο και με την όμορφη ερμηνεία της.

Από την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου και μέχρι την Κυριακή πίσω από τα μικρόφωνα του σταθμού ένωσαν τις φωνές τους για καλό σκοπό. Καλλιτέχνες, αθλητές, επιστήμονες, γιατροί αλλά και εθελοντές ενίσχυσαν τους σκοπούς του Συλλόγου Όραμα Ελπίδας.

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Υιοθέτησε» το δείγμα ενός Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών, όλα τα έσοδα από τον Ραδιομαραθώνιο θα διατεθούν για τους σκοπούς του Συλλόγου και τον εργαστηριακό έλεγχο και την τυποποίηση των δειγμάτων των Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.

Δες παρακάτω τον Ραδιομαραθώνιο σε αριθμούς:

???????? Ραδιομαραθώνιος με τον REAL FM για τον Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» ???????? . ???? Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου έως και Κυριακή 17 Δεκεμβρίου ???? . 7 ημέρες 30+ δημοσιογράφοι, παραγωγοί & τεχνικοί του REAL FM 40 εκπομπές του REAL FM 100 ώρες Ραδιοφωνικού αέρα 52 ενεργοί υποστηρικτές 900 νέοι εθελοντές δότες Μυελού των Οστών Χιλιάδες μηνύματα Ελπίδας και Ζωής 1 Αληθινό ΟΡΑΜΑ Καρδιάς . Στο πλαίσιο του προγράμματος «Υιοθέτησε» το δείγμα ενός Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών, όλα τα έσοδα από τον Ραδιομαραθώνιο του REAL FM μ σε συνεργασία με τον Σύλλογο @oramaelpidas , θα διατεθούν για τον εργαστηριακό έλεγχο και την τυποποίηση των δειγμάτων των Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών. . Γιατί η ελπίδα ενός ανθρώπου μπορεί να είσαι μόνον εσύ! . Ευχαριστούμε από καρδιάς! ???? . #RadioMarathon #RealFM #OramaElpidas #GineEthelontisDotis #BoneMarrowDonor #YiothetiseEnaDeigma #AdoptBoneMarrowDonorSample #SaveALife #Xmas2017

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Orama Elpidas (@oramaelpidas) στις

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

READ more