Έλλη Κοκκίνου: Μαυρισμένη κι ανανεωμένη σε έκθεση φωτογραφίας καλού της φίλου!

Στην “The Blender Gallery” παρουσιάζει αυτές τις μέρες την ατομική έκθεση φωτογραφίας του ο Νίκος Ζήκος, με τίτλο “Portraits from Rwanda”, σε επιμέλεια του Κωνσταντίνου Ρήγου. Πρόκειται για ένα εικαστικό δρώμενο φιλανθρωπικού χαρακτήρα, το οποίο πραγματοποιείται με στόχο την υποστήριξη του έργου της διεθνούς μη κυβερνητικής οργάνωσης ActionAid. Τα εγκαίνια της έκθεσης “Portraits from Rwanda”πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης και πολλοί ήταν οι διάσημοι φίλοι του Νίκου Ζήκου, πρώην σύντροφο της Χριστίνας Μουστάκα.

Ανάμεσά τους και η Έλλη Κοκκίνου, που έδωσε το παρών πιο λαμπερή από ποτέ. Ο Νίκος Ζήκος, συνηθίζει να φωτογραφίζει τους διάσημους φίλους του και πολλές φορές βλέπουμε τα πορτρέτα τους στο Instagram, απαθανατισμένα από τον ίδιο.

Η θεματική των φωτογραφιών του Νίκου Ζήκου αποτελείται κατά κύριο λόγο από ασπρόμαυρα πορτρέτα νεαρών μελών της τοπικής κοινότητας του χωριού Muvungu, άλλοτε μαρτυρώντας τις δύσκολες συνθήκες ζωής τους, και άλλοτε απεικονίζοντας συγκινητικά στιγμιότυπα εύθραυστης παιδικής ανεμελιάς. Οι φωτογραφίες θα είναι διαθέσιμες προς τους επισκέπτες της έκθεσης αντί δωρεάς προς την ΑctionAid.

Δες ποιοι έδωσαν το παρών

Κατρίνα Τσάνταλη

Ανίτα Ναθαναήλ

Μαίρη Συνατσάκη – Σπύρος Σαμοϊλης

Έρρικα Πρεζεράκου

Μαρίζα Μπαϊρακτάρη

Χριστίνα Μηλιού – Δώρα Γκουγκούση

Read More

And More