Έλλη Κοκκίνου: Πάρτυ με διάσημους φίλους στο σπίτι της στη Βούλα! [pics,video]

Το νέο χρόνο με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους γιόρτασε η Έλλη Κοκκίνου, Παραδοσιακά, όπως κάθε χρόνο, η αγαπημένη τραγουδίστρια οργανώνει ένα γιορτινό soiree στο σπίτι της στη Βούλα, όπου βρίσκονται όλοι οι φίλοι και τα αγαπημένα της πρόσωπα. Έτσι έγινε και φέτος.

Ο Παύλος Σταματόπουλος, η Δέσποινα Καμπούρη, η Έλενα Γαλύφα, ο Γιάννης Σολδάτος, ο Μάνος Μαγιάτης, ο Πέτρος Απέργης και πολλοί ακόμη έδωσαν το «παρών» στη βραδιά, απόλαυσαν ένα λουκούλλειο δείπνο, που επιμελήθηκε η Έλλη Κοκκίνου και διασκέδασαν πολύ! Ωστόσο, από την παρέα έλειψε φέτος η Σίσσυ Χρηστίδου. Η γνωστή παρουσιάστρια που βρίσκεται στη Φινλανδία με τους γιους της, έχει ψυχρές σχέσεις με την άλλοτε φίλη της και έτσι η απουσία αυτή ήταν αναμενόμενη!

Η «κόντρα» τους έγινε γνωστή πριν λίγο καιρό, όταν η μια έκανε unfollow την άλλη στο instagram με καμιά από τις δυο κοπέλες να μην μιλά δημόσια για το περιστατικό. Ακολούθησε το unfollow του Μαραντίνη στην Έλλη Κοκκίνου, αλλά και το unfollow της Κοκκίνου στον κουμπάρο της Παύλο Σταματόπουλο, με τον οποίο τελικά πέρασε μαζί τις γιορτές!

Το πάρτυ που έγινε πάντως ήταν ξεχωριστό και όσοι βρέθηκαν εκεί είπαν τα καλύτερα για την οικοδέσποινα, ενώ ο καλός της φίλος Μάνος Μαγιάτης ανέβασε ένα από τα πιο αστεία Video της χρονιάς!

https://www.instagram.com/p/B61enMMlfy3/

«Εδώ και 10 χρόνια, κάθε χρόνο, τέτοια μέρα … τα ίδια και ίδια!🤪 @ellikokkinou σ’ ευχαριστούμε! Καλή χρόνια!!!», έγραψε χαρατηριστικά, ο Μάνος Μαγιάτης.

Read More

And More