“Ενώ δεν είχε πόδι, μιλούσαν στον υπέρηχο για στραβό πέλμα!”

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις της δικηγόρου της οικογένειας, που γεννήθηκε το παιδί τους χωρίς πόδι. Η κυρία Μαρούπα, μίλησε στο TLIFE για όλα όσα έγιναν πριν από τέσσερα χρόνια σχεδόν στην άτυχη οικογένεια.

Η μητέρα του 4χρονου πλέον κοριτσιού που γεννήθηκε χωρίς πόδι, γέννησε σε πολύ γνωστό ιδιωτικό μαιευτήριο και μάλιστα ο γυναικολόγος της είναι στρατιωτικός γιατρός.

Το συγκεκριμένο μαιευτήριο, η δικηγόρος το αποκάλεσε βιομηχανία υπερηχογραφημάτων, αφού η μητέρα είχε κάνει εννιά υπέρηχογραφήματα και σε κανέναν δεν είδαν πως έλειπε το ένα πόδι του μωρού! Το τραγικό της υπόθεσης είναι πως στο πόδι που έλειπε οι γιατροί έβλεπαν πως το πέλμα είναι στραβό!

Για κάθε υπερηχογράφημα που έκανε η μητέρα, υπέγραφε και κάποιος γιατρός. Από τους εννιά μόνο οι δύο είναι στον ιατρικό σύλλογο, ενώ με απάθεια απαντάει το μαιευτήριο πως δεν ξέρει ποιοι ακριβώς είναι αφού λειτουργούν ανεξάρτητα από τους μόνομους γατρούς του μαιευτηρίου.

Όταν γεννήθηκε το μωρό ο γιατρός έκρυψε το μωρό και το έστειλε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα του μαιευτηρίου, στο νοσοκομείο Παίδων με ασθενοφόρο, με τη δικαιολογία πως είχε αναπνευστικό πρόβλημα. Από εκεί ενημερώθηκαν οι γονείς πως το παιδί δεν έχει πόδι.

Το παιδί πλεόν έχει τεχνητό μέλος που το προσθέτει και το αφαιρεί αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω, ούτε να συνδεθεί μέλος αφού δεν έχει οστό από το μηρό και κάτω. Οι γονείς έχουν κάνει ήδη αγωγή στους δύο από τους εννιά γιατρούς και στο μαιευτήριο και ζητούν 3.000.000€ για ηθική βλάβη , ενώ η υπόθεση έχει πάρει δεύτερη αναβολή στα δικαστήρια.

Aκούστε τι είπε στο TLIFE η δικηγόρος κυρία Μαρούπα:

Read More

And More