Επώνυμες παρουσίες στην avant premiere της ταινία «Για Πάντα»! [pics]

Πλήθος κόσμου βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας σε γνωστό κινηματογραφικό συγκρότημα στο Μαρούσι και απόλαυσε την ολοκαίνουρια ταινία του Γιάννη Τσιμιτσέλη και την Κατερίνας Γερονικολού. Το αγαπημένο ζευγάρι των ηθοποιών που είναι μαζί στη ζωή, στο θέατρο (πρωταγωνιστούν στην παράσταση «Από Σμύρνη… Σαλονίκη») και τώρα και στον κινηματογράφο… δίνει το δικό του στοίχημα και φέρνει ένα μεγάλο έρωτα στη μεγάλη οθόνη.

Η ταινία «Για Πάντα» σε σενάριο Γιάννη Τσιμιτσέλη, με πρωταγωνιστή τον ίδιο και το έτερον του ήμισυ, την Κατερίνα Γερονικολού έκανε avant premiere το απόγευμα της Δευτέρας και θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους την Πρωτοχρονιά!

Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Ελένη Μενεγάκη

Κατερίνα Γερονικολού, Γιάννης Τσιμιτσέλης

Το «παρών» στην ξεχωριστή εκδήλωση έδωσαν πολλοί επώνυμοι της ελληνικής showbiz. Ανάμεσά τους ήταν η Ελένη Μενεγάκη με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, η Μιμή Ντενίση, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, η Νίκη Παλληκαράκη, η παρέα από το Bachelor – Αποστόλης Τότσικας, Μελέτης Ηλίας, Θανάσης Βισκαδουράκης και Νίκος Βουρλιώτης, η Ευαγγελία Μουμούρη, η Ελένη Καρακάση, η Εβελίνα Παπούλια και πολλοί ακόμη.

Γιώργος Βαρδινογιάννης, Κατερίνα Γερονικολού, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Δήμητρα Σιγάλα

Ανδρέας μορφονιός, Αφροδίτη Λιάντου, Κατερίνα Γερονικολού, Εβελίνα Παπούλια, Γιάννης Τσιμιτσέλης

Το ζευγάρι έλαμψε στην avant premiere και υποδέχτηκε αγκαλιά τους διάσημους καλεσμένους του. Η Κατερίνα Γερονικολού επέλεξε μια κατακόκκινη μακριά τουαλέτα και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ένα total black κουστούμι και φυσικά τράβηξαν πάνω τους όλα τα φωτογραφικά φλας.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Μετά τα «Bachelor 2 & 3» ο σκηνοθέτης Γιάννης Παπαδάτος θα συνεργαστεί για την νέα ταινία του με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, ο οποίος υπογράφει το σενάριο και πρωταγωνιστεί στην ταινία «Για πάντα».

Ο Τσιμιτσέλης διασκευάζει το σενάριο της ταινίας «Issiz Adam» (2008) του Τσαγκάν Ιρμάκ, στο οποίο ένας άντρας γνωρίζει τυχαία και ερωτεύεται κεραυνοβόλα μια άγνωστη γυναίκα (Κατερίνα Γερονικολού). Οι δυο τους, μοναχικοί άνθρωποι αποξενωμένοι από τους καταιγιστικούς ρυθμούς του σύγχρονου τρόπου ζωής, θα βρουν λόγο ύπαρξης στη σχέση τους χωρίς όμως να λείπουν οι αναπάντεχες εκπλήξεις που θα τη φέρουν στα όριά της.

Συμπρωταγωνιστούν οι Όλγα Δαμάνη, Χάρης Μαυρουδής, Ευγενία Σαμαρά, Πένυ Αγοραστού, Αντιγόνη Νάκα, Σπύρος Κυριάκος και Στέργιος Αντούλας.

Δες φωτογραφίες:

Νίκη Παλληκαράκη

Γιάννης Παπαδάτος, Κατερίνα Γερονικολού, Γιάννης Τσιμιτσέλης

Γιώργος Αγγελόπουλος

Μιμή Ντενίση, Κατερίνα Γερονικολού, Γιάννης Τσιμιτσέλης

Σωτήρης Καλυβάτσης, Κατερίνα Γερονικολού, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Ηρώ Λούπη, Μιρέλλα Κουρεντή

Χάρης Γρηγορόπουλος, Φωτεινή Ντεμίρη με τον γιο τους, Κατερίνα Γερονικολού, Δήμητρα Σιγάλα, Γιάννης Τσιμιτσέλης

Κατερίνα Γερονικολού, Λάκης Λαζόπουλος, Αποστόλης Τότσικας,Γιάννης Τσιμιτσέλης

Κατερίνα Γερονικολού, Νίκη Λάμη, Γιάννης Τσιμιτσέλης

Ελένη Καρακάση

Ελίνα Καντζα, Αννίτα Ναθαναήλ, Κατερίνα Γερονικολού, Γιώργος Αγγελόπουλος,Μαριλένα Παναγιωτοπούλου, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Σπύρος Μπιμπίλας

Μάνος Ιωάννου, Κατερίνα Γερονικολού, Γιάννης Τσιμιτσέλης

Μαρία Φιλίππου

Κατερίνα Τσάβαλου, Καλή Δαβρή, Ευαγγελία Μουμούρη, Άνδρη Θεοδότου

Δήμητρα Σιγάλα, Ευγενία Δημητροπούλου

Πένυ Αγοραστού

Δήμητρα Στογιάννη, Μελέτης Ηλίας, Εύα Δαέλη

Αντώνης και Βάσω Νικοπολίδη

Μαλού Κυριακοπούλου με τον σύντροφό της

Στις ελληνικές αίθουσες την Πρωτοχρονιά του 2020.

Read More

And More