Έρρικα Πρεζεράκου: »Κάθε άνθρωπος έχει μια αποστολή!»

Έρρικα Πρεζεράκου: »Κάθε άνθρωπος έχει μια αποστολή!» | tlife.gr
Η γνωστή αθλήτρια σε συνέντευξή της που έδωσε στο περιοδικό »Celebrity» μίλησε για το »Replayce», ένα καινοτόμο παιδαγωγικό σύστημα αθλητισμού που δημιούργησε η ίδια και το οποίο συνδυάζει ένα αυστηρό πρόγραμμα προπόνησης με τη χαρά και τη διασκέδαση, δηλαδή τον αθλητισμό με το συναίσθημα. Επίσης, δήλωσε πως, για τη δημιουργία αυτού του καινοτόμου και μοναδικού – παγκοσμίως – προγράμματος εκγύμνασης, νιώθει »ευγνωμοσύνη και αναγνώριση, για τα τόσα χρόνια δουλειάς και μελέτης, που έχει κάνει γι’ αυτή την έρευνα, η οποία δραστηριοποιείται στο Ολυμπιακό Στάδιο» και τόνισε ότι »η εκπαίδευση μέσα από χαρά έχει αποδειχθεί ότι είναι πιο αποτελεσματική.»

Επιπλέον, η Έρρικα ανέφερε ότι θα την ξαναδούμε στην τηλεόραση σίγουρα στο επόμενο »Dancing with the stars» και αποκάλυψε τα μικρά μυστικά ομορφιάς της. Χαρακτηριστικά είπε: »Με φροντίζω χωρίς »πρέπει» ή κάνοντας το ως αγγαρεία. Μου χαμογελάω και μου δίνω ελπίδα, γιατί όταν η ψυχολογική διάθεση είναι σε ισορροπία, τότε όλα είναι καλά. Κοιμάμαι όταν το έχω ανάγκη, περπατάω, κάνω παγωμένο ντους μετά το μπάνιο μου και χρησιμοποιώ φρέσκα προϊόντα για το πρόσωπο και το σώμα.»
Η Έρρικα πιστεύει ότι κάθε άνθρωπος έχει μια αποστολή και ανέφερε: »Χρειάζεται να ακούμε και να ακολουθούμε την καρδιά μας. Να δίνουμε όλη μας την ενέργεια για αυτά που θέλουμε. Σίγουρα αυτό κάπου θα μας οδηγήσει και κυρίως κάτι θα μας διδάξει.»
Τέλος, η γνωστή αθλήτρια ευχήθηκε τη νέα χρονιά να αντικατασταθούν όλα τα »πρέπει» των ανθρώπων σε »θέλω» τους!

READ more