Εβελίνα Βαρσάμη: Συγκινεί με τα λόγια της, για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη “Όλον αυτό τον καιρό ανεβαίνουμε μαζί έναν Γολγοθά”

Μετά από σχεδόν 3 χρόνια ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης που βρισκόταν σε κέντρο αποκατάστασης επέστρεψε στο σπίτι του όπως σας είχε ενημερώσει το TLIFE. Η σύζυγός του Εβελίνα Βαρσάμη που δεν έφυγε κυριολεκτικά από το πλευρό του παρουσιαστή, τον πήρε σπίτι τους λίγο πριν τη Μεγάλη Εβδομάδα. Η κατάσταση του Κωνσταντίνου είναι καλύτερη αλλά σίγουρα η κατάσταση της υγείας του δεν έχει αποκατασταθεί.

Ωστόσο τόσο η ψυχολογία του όσο και η ψυχολογία της Εβελίνας έχουν βελτιωθεί καθώς ο  Κωνσταντίνος είναι και πάλι σπίτι με τον αγαπημένο του γιο!

Η Εβελίνα συγκινεί μιλώντας στην εφημερίδα Real News:

“Επιτέλους μετά από σχεδόν 2,5 χρόνια είμαστε στο  σπίτι μας. Μετά από 2,5 χρόνια συνεχούς αγώνα για τη λειτουργική αποκατάστασή του Κωνσταντίνου.Όλον αυτό τον καιρό ανεβαίνουμε μαζί έναν Γολγοθά. Η δική μας Ανάσταση αργεί ακόμα. Την ψυχή μας όμως φωτίζει η προσπάθεια του Κωνσταντίνου που μας έχει συγκινήσει!

Η αγάπη όλων σας σε αυτή τη δοκιμασία είναι ένα ψυχικό στήριγμα, που δίνει σε μένα και στον γιο μας κουράγιο για να συνεχίσουμε. Οι ευχές σας,  παρά τα προβλήματα της περιόδου είναι αναρίθμητες. Ευχόμαστε σε κάθε σπίτι που δοκιμάζεται, δύναμη και κουράγιο. Ζήστε με τους αγαπημένους σας αυτές τις δύσκολες στιγμές, μοιραστείτε αγάπη και νιώστε ευγνώμονες που έχετε υγεία, το σπουδαιότερο αγαθό. Από καρδιάς σας ευχαριστούμε” είπε μεταξύ άλλων η σύζυγος του παρουσιαστή στην εφημερίδα

Να θυμήσουμε ότι ο Κωνσταντίνος είχε ένα σοβαρό τροχαία με τη μηχανή του τα Χριστούγεννα του 2017 στο οποίο χτύπησε πολύ σοβαρά στο κεφάλι.

Read More

And More