Ευγενία Μανωλίδου: Αποκαλύπτει ότι παρακαλούσε τον Άδωνι Γεωργιάδη να φύγουν μόνιμα από Ελλάδα

Η Ευγενία Μανωλίδου μίλησε για όλα στην κάμερα της εκπομπής, Love It και στον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο. Η γνωστή μαέστρος σχολίασε τους λόγους που απέχει από την τηλεόραση, ενώ πέρασε σε μια προσωπική αποκάλυψη, όταν το 2016 ζητούσε επίμονα από τον σύζυγό της να εγκαταλείψουν την Ελλάδα.

“Το κεφάλαιο τηλεόραση δεν ξέρω αν έχει κλείσει οριστικά αλλά δεν είναι μέσα στα σχέδια μου. Κάνω τόσα πράγματα που δεν υπάρχει λόγος να κάνω κάτι στην τηλεόραση (…) Πάντα έλεγα ότι δεν θα έκανα για πάντα τηλεόραση. Δεν ήταν ποτέ στα σχέδια μου, δεν ήταν η δουλειά μου, δεν ήταν κάτι το οποίο είχα ποτέ ονειρευτεί να ασχοληθώ. Απλά προέκυψε, το χρειαζόμουν και το έκανα”, δήλωσε η Ευγενία Μανωλίδου.

Για τις σκέψεις και την επιθυμία της να φύγει από την Ελλάδα, η Ευγενία Μανωλίδου αποκάλυψε…

“Το 2016 ήμουν με το ένα πόδι στο εξωτερικό γιατί ταξίδευα πάρα πολύ με τη μουσική. Κάποια στιγμή είχα κουραστεί πάρα πολύ και για να είμαι ειλικρινής ήθελα να φύγουμε και να μείνουμε στην Αμερική γιατί εκεί είχα δουλειά εγώ. Ήθελα πάρα πολύ και προσπαθούσα να πείσω τον Άδωνι να φύγουμε. Δεν ένιωσα, όμως, απογοήτευση, απλά εδώ στην Ελλάδα κρίνουμε με τελείως διαφορετικά τον καλλιτέχνη ενώ στο εξωτερικό σε κρίνουν καθαρά με την αξία σου”.

Δες το σχετικό βίντεο…

Read More

And More