Γ. Τσιμιτσέλης στο TLIFE: Η νέα ταινία, ο γάμος, το όνομα της κόρης του κι η επιθυμία να μπει στον τοκετό!

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης βρίσκεται σε μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του. Την Πέμπτη βγαίνει στους κινηματογράφους Village η ταινία που πρωταγωνιστεί “Οικόπεδο 12”, συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία η θεατρική παράσταστη “Άντρες έτοιμοι για όλα” και το κυριότερο είναι ότι σε ένα μήνα θα κρατάει στην αγκαλιά του την κόρη του μαζί με τη σύντροφό του Βάσω Λασκαράκη!

Στο TLIFE μας αποκαλύπτει τα πάντα… Η συνεργασία του με το casting της νέας ταινίας, ο γάμος του πριν τη γέννηση της κόρης του, πώς θα ήταν ο θρησκευτικός γάμος αν αποφάσιζε να τον κάνει, αλλά και ποιο θα είναι το όνομα της μικρής είναι λίγα από όσα μας λέει!

Περνάς μια αρκετά ωραία περίοδο… Θέατρο, κινηματογράφος, νέο μέλος στην οικογένεια… Νιώθεις τυχερός; “Για το ότι έχω δουλειά αυτή την εποχή ναι… είναι πολύ θετικό! Το ότι έρχεται ένα παιδί, είναι επίσης θετικό!”

Tην Πέμπτη βγαίνει στους κινηματογράφους το “Οικόπεδο 12”. Πες μας λίγα λόγια για την ταινία και τον ρόλο σου: “Το Οικόπεδο 12 είναι μια ταινία του Κυριάκου Τοφαρίδη και του Πάνου Σταθογιάννη. Πρόκειται για μια κωμωδία που δείχνει μια συγκεκριμένη κατάσταση στην Κύπρο και που έχει να κάνει με τον φυσικό πλούτο. Μπλέκεται η Αγγλία, η Ρωσία… Μπορώ να πω ότι το σενάριο ήταν προφητικό σε σχέση με όσα γίνονται πια και στην Κύπρο…

Πρόκειται για μια οικογένεια στην οποία όλα πήγαιναν καλά αλλά ξαφνικά οι δυο γιοι μένουν “ρέστοι” και δεν έχουν καθόλου χρήματα! Αναγκάζονται να επιστρέψουν σπίτι τους – πράγμα που δεν αρέσει καθόλου στον πατέρα τους – και στο οικόπεδό τους ανακαλύπτουν πως έχουν πετρέλαιο! Μετά φυσικά γίνεται ένας πανικός για το ποιος θα πάρει το πετρέλαιο… Μπλέκονται όλοι! Από την κυβέρνηση της Αγγλίας μέχρι όποιον μπορείς να φανταστείς!”

/

Υποδύεσαι τον έναν από τους δύο γιους στην ταινία… Αν σου συνέβαινε κάτι παρόμοιο σήμερα θα επέστρεφες στο σπίτι με τους γονείς σου; “Φαντάζομαι πως ναι.. Το “απάγγειό” σου αυτό είναι, το σπίτι σου. Σίγουρα θα γυρνούσα. Αν δεν έχεις να ζήσεις τι θα κάνεις;”

Θα έκανες άλλη δουλειά αν χρειαζόταν; “Φυσικά και θα έκανα! Νομίζω όλος ο κόσμος… Είναι θέμα επιβίωσης!”

Με τους Κύπριους μοιάζουμε στον τρόπο ζωής; “Εντελώς! Υπάρχουν κάποιοι διαφορές αλλά είμαστε όλοι Έλληνες κι έχουμε τις ίδιες συνήθειες. Δεν είναι τυχαίο που έχουμε και οι δύο κρίση.”

/

Το casting τι γεύση σου άφησε; “Moυ άρεσε πάρα πολύ που έπαιξα με τον Κύπριο ηθοποιό Κώστα Δημητρίου, πατέρα του Τόνυ Δημητρίου και με την Κάρμεν Ρουγγέρη που διασκέδασα πολύ… Έκανα πολλή παρέα όμως με τον Μιχάλη Μαρίνο, περάσαμε εξαιρετικά. Για ενάμιση μήνα ήμασταν κάθε μέρα μαζί στην Κύπρο και γελάσαμε πολύ. Έχει φοβερό χιούμορ. Γενικά ήταν ένα χρονικό διάστημα που πέρασα πολύ καλά!”

Ποιες δουλειές ξεχωρίζεις στην μέχρι τώρα καριέρα σου; ” Δεν είναι μόνο μία, σίγουρα είναι πολλές. Η πρώτη δουλειά μου “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;”, “Το οξυγόνο”, “Μη μου λες αντίο”, “Λούφα και παραλλαγή”, η θεατρική παράσταση “Μύγα τσε-τσε” που ήταν από τις πρώτες που είχα τόσο μεγάλο όγκο ρόλου, σίγουρα η φετινή παράσταση “Αντρες έτοιμοι για όλα” (σ.σ που συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία και φέτος). Νιώθω τυχερός σχεδόν με όλες τις δουλειές που έχω κάνει, μη σου πω με όλες!

Θα έπαιζες κάπου μόνο για τα χρήματα και δίχως να σου αρέσει το σενάριο
; “Αν είχα οικονομικό πρόβλημα, θα έπαιζα σίγουρα!”

/

Σύντομα έρχεται στον κόσμο το πρώτο σου παιδί. Νιώθεις άγχος με την εποχή που διανύουμε; “Όχι δεν έχω άγχος κι ανασφάλεια… Έχω την εντύπωση ότι οι προηγούμενες γενιές έχουν ζήσει σε πολύ χειρότερο κόσμο απ΄ότι είναι ο δικός μας αυτή τη στιγμή… Δεν νομίζω ότι ζουμε την χειρότερη εποχή που έχουν ζήσει ποτέ οι Έλληνες. Έχουν υπάρξει και πιο δύσκολα χρόνια. Εγώ θα προσπαθήσω να το απολαύσω όσο μπορώ και να βάλω τον εαυτό μου σε άλλες ευθύνες κι άλλες προτεραιότητες και να το χαρώ!”

Διαβάζεις βιβλία για μελλοντικούς μπαμπάδες; “Όχι δεν διαβάζω τέτοια! Θέλω να τα ανακαλύψω όλα σιγά σιγα… Νομίζω πως αυτή η διαδρομή θα έχει πολύ ενδιαφέρον!”

Κάποιο όνειρο που κάνεις με τη Βάσω για την κόρη σας; “Απλά να είναι καλά… Αυτό θέλουμε. Να είναι ένα υγιέστατο μωρό”

Θα τολμήσεις να μπεις στην αίθουσα τοκετού; “Ναι, εννοείται ότι θα μπω! Είναι ένα θαύμα της ζωής που δεν το συναντάς πολύ συχνά, οπότε θέλω να το ζήσω! Τώρα αν με δεις να λιποθυμάω, έλα μαζεψέ με! (γέλια) Θα μιλήσουμε και μετά να σου πω πώς τα πήγα!

Ο πολιτικός γάμος θα γίνει σύντομα; “Φαντάζομαι πως ναι. Λίγα χαρτιά έμειναν που πρέπει να φτιάξουμε και μάλλον θα ‘ναι πριν από τη γέννηση της μικρής!”

/

Ο θρησκευτικός γάμος υπάρχει σαν πλάνο; “Δεν ξέρω, μου φαίνεται δύσκολο! ‘Ολη αυτή διαδικασία δεν μας ταιριάζει. Γίνεται μόνο για τους συγγενείς του ζευγαριού και όχιγια το ίδιο το ζευγάρι. Για τους ίδιους είναι μόνο μια κουραστική διαδικασία. Δεν αλλάζει τίποτα στη μεταξύ τους σχέση… Δεν έχει να κάνει με την εκκλησία και τι σχέση έχουμε με αυτή. Αυτό είναι κάτι που το ξέρει ο καθένας για τον εαυτό του… Απλά θεωρώ ότι είναι ταλαιπωρία έτσι όπως γίνεται…”

Υπάρχουν όμως και πιο εναλλακτικοί τρόποι…:“Εγώ επειδή είμαι των άκρων ή θα γίνει κάτι σωστό και δυνατό ή δεν θα γίνει τίποτα!”

Όσο αφορά στο όνομα τις μικρής, θα κρατήσετε τις παραδόσεις ή θα τις δώσετε κάποιο που σας αρέσει; “Όχι, εκεί είμαστε παραδοσιακοί! Θα την πούμε Εύα από το Ευαγγελία, είναι το όνομα της μητέρας μου! Στα μισά μόνο είμαστε παραδοσιακοί (γέλια)”

Έχει αλλάξει κάτι στην συμπεριφορά σου απέναντι στη Βάσω από τότε που έμεινε έγκυος; “Ναι, σταμάτησα να τη χτυπάω. Μόλις γεννήσει θα τη βαράμε μαζί με την κόρη μου! (γέλια)

Νιώθεις να αιωρείται κάποια νότα αισιοδοξίας γενικά, παρά τα όσα συμβαίνουν; “Ναι, εγώ είμαι έτσι κι αλλιώς υπεραισιόδοξο άτομο απ’ τη φύση μου. Έστω κι αυτή τη στασιμότητα που έχουμε τη θεωρώ καλή. Έιναι σαν την αρρώστια που ο γιατρός λέει ότι δεν υπάρχουν σημάδια βελτίωσης αλλά η κατάσταση είναι σταθερή κι αυτό είναι καλό! Δεν νομίζω ότι θα πάμε πιο πίσω…”

Read More

And More