Γενέθλια για την Κατερίνα Γερονικολού! Η έκπληξη του Γιάννη Τσιμιτσέλη στην αγαπημένη του

Γενέθλια έχει σήμερα η Κατερίνα Γερονικολού! Η γοητευτική ηθοποιός γεννήθηκε 1η Σεπτεμβρίου του 1985 και σήμερα κλείνει τα 34 της χρόνια! Η Κατερίνα έχει δει τα τελευταία χρόνια τις μετοχές της να ανεβαίνουν τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση, ενώ στην προσωπική της ζωή – ως γνωστό – διατηρεί μια πολύ όμορφη σχέση με τον συνάδελφό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη. Μάλιστα, έχοντας στο πλευρό της τον σύντροφό της, η εορτάζουσα γιόρτασε χθες τα γενέθλιά της στο Κρυονέρι Μεσολογγίου, τον τόπο καταγωγής του Γιάννη!

Ο γνωστός ηθοποιός δεν θα μπορούσε να αφήσει έτσι το κορίτσι του… Με το που μπήκαν τα μεσάνυχτα, το βράδυ του Σαββάτου, βγήκε από το μαγαζί που διατηρεί ο αδερφός του Λάμπρος στο Κρυονέρι, κρατώντας στα χέρια του μια εντυπωσιακή τούρτα για την Κατερίνα! Από πίσω έπαιζε το τραγούδι “Χρόνια Πολλά” της Άννας Βίσση, με την Κατερίνα Γερονικολού να μη σταματά να χορεύει και να χοροπηδά από τη χαρά της!

“Μαμά , Αδερφούλα, Φίλες, Φίλοι, Παλιοί και Νέοι, Η Οικογένεια της Καρδιάς μας, Οι Άνθρωποι μας…” έγραψε στα social media, ευχαριστώντας ξεχωριστά τον αγαπημένο της, Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Δες το βίντεο:

https://www.instagram.com/p/B13puiDBOj9/

Να τα εκατοστήσει!

Read More

And More