Γιαγιά γέννησε τον.. εγγονό της!

Η Kristine Casey , μια 61χρονη γιαγιά από το Ιλινόις των ΗΠΑ, έφερε στον κόσμο το ίδιο της το εγγονάκι στις 11 Φεβρουαρίου, λειτουργώντας ως παρένθετη μητέρα!

Η ίδια, αποφάσισε να βοηθήσει την 30χρονη κόρη της, Sara Connell, να φέρει στον κόσμο το παιδί, που τόσο επιθυμούσε, μιας και πολλά χρόνια προσπαθειών στο παρελθόν για να μείνει έγκυος, αποδείχθηκαν άκαρπα για εκείνη και χωρίς αποτελέσματα.

Έτσι, η 61χρονη, παρόλο που γέννησε το τελευταίο της παιδί 30 χρόνια πριν και αψηφώντας την προχωρημένη ηλικία της, δεν δίστασε να κυοφορήσει το έμβρυο, του οποίου βιολογικοί γονείς είναι η κόρη της και ο γαμπρός της.

”Όταν άκουσα το κλάμα του γιου μου μετά την καισαρική τα έχασα”, είπε η Connell που χαρακτήρισε ”θαύμα” αυτό που συνέβη στη ζωή της. Η Kristine με τη σειρά της, ένιωσε πολύ περήφανη κι όπως δήλωσε στη συνέχεια χάρηκε πολύ, που κατάφερε να δώσει τόση χαρά και στην κόρη της.

Μάλιστα είπε χαρακτηριστικά: ”Οι πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου ήταν όταν γέννησα τις τρεις κόρες μου, αλλά και τώρα που βοήθησα την Sara”.

Read More

And More