Γιάνης Βαρουφάκης: Τα χαμόγελα μετά τις εκλογές και η στήριξη της Δανάης Στράτου! [pics]

Γιάνης Βαρουφάκης: Τα χαμόγελα μετά τις εκλογές και η στήριξη της Δανάης Στράτου! [pics] | tlife.gr

Χαμόγελα χαράς για τον Γιάνη Βαρουφάκη, τον επικεφαλής του ΜεΡΑ25, που φαίνεται πως κατόρθωσε να μπει στην Ευρωβουλή, νίκη που οφείλεται κυρίως στον ίδιο τον πρώην υπουργό Οικονομικών. Ο Γιάνης Βαρουφάκης που κατορθώνει να τραβά πάνω του πάντα τα media, μέσω του λόγω και του πληθωρικού του χαρακτήρα έδειξε να είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος με την προσπάθεια στις Ευρωεκλογές.

Φυσικά, από το πλευρό του σε αυτήν τη δύσκολη εκλογική αναμέτρηση και το εγχείρημά του ήταν η σύντροφος της ζωής του Δανάη Στράτου. Διακριτική, αλλά ιδιαίτερα υποστηρικτική, η Δανάη Στράτου ήταν όλο αυτό το διάστημα κοντά του και τον βοήθησε με κάθε τρόπο να επιτύχει τον στόχο του.

Το βράδυ, λοιπόν, την Κυριακή δεν θα μπορούσε να λείπει από κοντά του, αναμένοντας και εκείνη με αγωνία τα αποτελέσματα.

Μιλώντας, μάλιστα, για τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών, ο Γιάνης Βαρουφάκης ανέφερε ότι ο προεκλογικός αγώνας που έδωσε μαζί με τους συνοδοιπόρους του δικαιώθηκε και ήταν ένας αγώνας όπου παρουσιάστηκε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα τόσο για την Ελλάδα, όσο και για την Ευρώπη.

Φωτογραφίες: Intime

READ more